reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
moje testy wyglądały tak:
p1080012_abea7.png

pierwszy robiony 10 dni po owu, a drugi 19 dni po owu (kreska ciązowa ciemniejsza od kontrolnej). robiłam jeszcze pomiędzy, 12 dni po owu - kreska wyszlaprawie niewidoczna :wściekła/y:

elzbietko jak ci wyszły takie piekne testy ?? (chodzi mi o zdejcia ) u mnie kreseczka jest szara ( podchodzi pod kolorek rózowy dopiero )ale dobrze widoczna ale aparat nie chce jej załapac :-)) wysle ci fotke na poczte ale nie swojego testu tylko zapozyczonego abys zobaczyła jaki mam tescik jest słabo widoczna hehehe na tescie zrobie w piatek tak jak mówiłam i powinna wyjsc juz idealna pozdrawiama asia

witam :-)) oki elzbietko tez spróbuje :-) ale wiecie co cały czas nie moge uwierzyc ze test wyszedł pozytywnie chociaz ta 2 kreseczka jest bardzo słabiutka :-( boje sie ze sie rozczaruje i nic z tego nie bedzie :-( zatestuje za 3-4 dni moze wtedy bedziej lepiej z ta kreseczka :-) a jak mnie p[lecy bola ze szok !!! stoje jak myje gary ok 10 min i juz nie moge wytrzymac tak mnie bola plecki czy to naturalne?? temperaturka bardzo ładna dzis rano 37,2 a wczoraj wieczorem 37.6 :-))

Pchełko ja też na pierwszym teście miałam słabiutką drugą kreseczkę, ale zrobiłam dugi i trzeci :-D (paranoiczka jestem), a i tak chyba do końca uwierzę jak zobaczę moją fasolkę na usg.
Trzymam za Ciebie kciuki;-)

reklama
witajcie kofffane :-)) u mnie narazie nic nie wiadomo czekam nadal @ powinna przyjsc jutro :-( temperaturka nadal wysoka bo rano ponad 37 a wieczorem 37,6 zauwazyłam dzis ze piersi mi sie robia twardsze (maz równiez to zauwazył hheheh) ale jeszcze tak nie bola mocno .. aha i zauwazyłam ze moje wargi stromowe zrobiły sie SINE co to moze byc??????? CAŁY CZAS SPIE ALBO LEZE ,, brzuszek mam twardy .. no i strasznie bola mnie plecy :-( prosze odpiszcie mi co o tym sadzicie co z tymi wargami stromowymi ???? pozdrawiam asia

Do góry