reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
moje testy wyglądały tak:
p1080012_abea7.png

pierwszy robiony 10 dni po owu, a drugi 19 dni po owu (kreska ciązowa ciemniejsza od kontrolnej). robiłam jeszcze pomiędzy, 12 dni po owu - kreska wyszlaprawie niewidoczna :wściekła/y:

elzbietko jak ci wyszły takie piekne testy ?? (chodzi mi o zdejcia ) u mnie kreseczka jest szara ( podchodzi pod kolorek rózowy dopiero )ale dobrze widoczna ale aparat nie chce jej załapac :-)) wysle ci fotke na poczte ale nie swojego testu tylko zapozyczonego abys zobaczyła jaki mam tescik jest słabo widoczna hehehe na tescie zrobie w piatek tak jak mówiłam i powinna wyjsc juz idealna pozdrawiama asia

witam :-)) oki elzbietko tez spróbuje :-) ale wiecie co cały czas nie moge uwierzyc ze test wyszedł pozytywnie chociaz ta 2 kreseczka jest bardzo słabiutka :-( boje sie ze sie rozczaruje i nic z tego nie bedzie :-( zatestuje za 3-4 dni moze wtedy bedziej lepiej z ta kreseczka :-) a jak mnie p[lecy bola ze szok !!! stoje jak myje gary ok 10 min i juz nie moge wytrzymac tak mnie bola plecki czy to naturalne?? temperaturka bardzo ładna dzis rano 37,2 a wczoraj wieczorem 37.6 :-))

Pchełko ja też na pierwszym teście miałam słabiutką drugą kreseczkę, ale zrobiłam dugi i trzeci :-D (paranoiczka jestem), a i tak chyba do końca uwierzę jak zobaczę moją fasolkę na usg.
Trzymam za Ciebie kciuki;-)

reklama
witajcie kofffane :-)) u mnie narazie nic nie wiadomo czekam nadal @ powinna przyjsc jutro :-( temperaturka nadal wysoka bo rano ponad 37 a wieczorem 37,6 zauwazyłam dzis ze piersi mi sie robia twardsze (maz równiez to zauwazył hheheh) ale jeszcze tak nie bola mocno .. aha i zauwazyłam ze moje wargi stromowe zrobiły sie SINE co to moze byc??????? CAŁY CZAS SPIE ALBO LEZE ,, brzuszek mam twardy .. no i strasznie bola mnie plecy :-( prosze odpiszcie mi co o tym sadzicie co z tymi wargami stromowymi ???? pozdrawiam asia

Do góry