reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Justyna19 jade do Vechty bardziej przy granicy francuskiej. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie starajace się

reklama
Elżbietko pamietam cie z działu o ciążach i staraniach bo zapamiatałam żę starliście sie 2,5 roku( wklejałam zdjecia slubne wasze tez były ) - ogromnie sie cieszę że wreszcie się udało

Zycze wam zdrowego i slicznego dzidziusia

Co do objawów - nie miałam prawie żadnych..
Po owulacji zamiast śluzu płodnego miałam chyba infekcję grzybiczą - albo nie - ciężko stwierdzić, bo samo przeszło.. Śluz był wtedy taki suchy, zbity w grudki. Potem susza, a niedługo przed okresem - śluzik raz mleczny, raz przezroczysty.

Do tego ten ucisk w podbrzuszu, o którym wspominałam - cały czas od owulacji (której nie czułam) czułam napięcie w podbrzuszu ucisk, napór - ciężko sprecyzować..

Do tego rankiem lekkie mdłości - no i niechęć do kawy, słodyczy, jogurtów, którymi się wcześniej obżerałam ;) A nabrałam ochoty na wędlinki, kiełbaski (których wcześniej nie tykałam) :)

A przed samym okresem, ze dwa dni - powiększenie piersi i wrażliwość (nie ból) brodawek - ale tylko przy dotyku, biustonosz mi nie przeszkadza :)

No i mam cały czas bóle małpowe - boję się, że za wcześnie się cieszę ::)

A - i jeszcze kłucie w okolicy jajników - teraz też czuję :)

Do tego boli mnie żołądek - po kawie ::) Wczoraj też mnie coś pobolewał - ale ciężko to za objaw uznać ;D ;D ;D

reklama
Do góry