reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Super Malaga! Zazdroszcze wam ale tak w pozytywnym tego slowa znaczeniu! Widzisz ? trzeba bylo wczesniej wszystkie gumki podziurawic heheehe a powiedz? planowalas to tak na powaznie czy to rzeczywiscie wpadka??? kontrolowana...???

reklama
TO-LA pisze:
Super Malaga! Zazdroszcze wam ale tak w pozytywnym tego slowa znaczeniu! Widzisz ? trzeba bylo wczesniej wszystkie gumki podziurawic heheehe a powiedz? planowalas to tak na powaznie czy to rzeczywiscie wpadka??? kontrolowana...???

To była wpadka TO-LA :) Naprawdę :) Mieliśmy zacząć starania w lipcu.. Ja pomyślałam: a czemu nie w czerwcu?? W końcu to tylko miesiąc różnicy.. Ale mężowi nie mówiłam ;) Prawie wogóle się w tym cyklu nie kochaliśmy - tylko 1, albo 2 razy w dni płodne.. Nie czułam wogóle owulacji, a zawsze wtedy mnie kłuły jajniki, więc pomyślałam, że to żadne dni płodne.. Poza tym złapałam jakąś infekcję, przeziębiłam się, zrobiłam test w 23-24 dc - negatywny.. Byłam pewna, że nie jestem w ciąży.. Nie wierzyłam, że można za pierwszym razem, tak bez żadnych starań ;)

TO FAJNIE MALAGA!!! Ciesze sie razem z Toba!!! Mam nadzieje ze nam tez sie tak uda! Chociaz ja to nie moge nic planowac, u nas wszytsko sie zmienia jak w kalejdoskopie. Szykuje nam sie kolejna przeprowadzka, w dodatku od dwoch cyklow nie mam owulacji, az kupilam testy zeby sprawdzic i faktycznie nie ma.
Coz... moze sie jakos ulozy!!!

TO-LA pisze:
TO FAJNIE MALAGA!!! Ciesze sie razem z Toba!!! Mam nadzieje ze nam tez sie tak uda! Chociaz ja to nie moge nic planowac, u nas wszytsko sie zmienia jak w kalejdoskopie. Szykuje nam sie kolejna przeprowadzka, w dodatku od dwoch cyklow nie mam owulacji, az kupilam testy zeby sprawdzic i faktycznie nie ma.
Coz... moze sie jakos ulozy!!!

Ułoży się :) Zobaczysz :)

Wiesz TO-LA - ja myślałam, że dobrze byłoby zacząć w czerwcu - przecież mi powiedziano, że na 100% dostanę umowę od września.. Potem się okazało, że nie tak na 100%, że jeszcze się może dużo zdarzyć i ktoś inny umowę dostanie.. Wtedy - nie wiedząc, że już się udało ;) - doszłam do wniosku, że te nasze staranka to jednak trzeba odłożyć.. Nawet nie na lipiec, sierpień, tylko jeszcze dalej... No i już się nie da ;) Teraz pozostaje mieć nadzieję, że będzie dobrze, że wszystko się ułoży, że będzie praca, zdrowa mama i zdrowe dziecko :) No i zdrowy tatuś ;) :D

Witam Elżbietko, co u Ciebie słychać??? Dawno do Was nie zaglądałam!!! Przesyłam Wam mnóstwo dzidzolkowych fluidków*************************
Nasza Zuzia również pozdrawia swoje Wszystkie ciocie!!!!  :laugh:  :p  :laugh:
Acha i termin mam na 22 października a nie na 27 !!!! ;D

czesc Dziewczyny! jestem nowa... zalogowalam sie bo mozna tu dowiedziec sie wielu ciekawych rzeczy :) naprawde fajnie jest i wiem ze nie tylko ja tak pragne dzidzi ;)
juz za 3 tygodnie i 1 dzien wychodze za maz...tak bardzo sie ciesze!!!

reklama
Do góry