reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej dziewczyny, mam pytanie, powinnam dostać miesiączkę 16.06 i jeszcze jej nie mam:-) ale robiłam test 12.06(z niecierpliwości) i wyszedł negatywnie nawet żadnego zarysu kreseczki tej wyczekiwanej nie było. Nie mam żadnych objawów tylko piersi mnie trochę bolą ale dopiero od 3 dni(a wiem że przy zapłodnieniu bolą już w kilka dni po). Jest też jeden problem, jeżeli okaże się że jestem w ciąży to będę sie stresować bo dnia kiedy zrobiłam sobie ten test wziełam dwie tabletki polskiego zyrtecu na alergię, tak mnie katar męczył. Czy to nie jest groźne przy ewentualnej ciaży? i czy mam wierzyć w ten test i cierpliwie czekać na miesiączkę????

cześć siwucha :)
test nie zawsze mówią prawde, moze za wczesnei zrobilas :)
a co do piersi ze bolą zaraz po zapłodnieniu, to tu nie ma reguły, wiec trudno cokolwiek powiedziec :) niektóre dziewczyny wcale nie bolą :)
myśle ze te dwie tabl nie zaszkodziły :)

Siwucha12 Teścik robiłaś 4 dni przed planowaną @ więc mógł wyjść negatywny.... :) Ja proponuję zatestowac jeszcze raz dzisiaj lub jutro z porannego moczu najlepiej :)
Co do zyrtecu to nie wiem czy mógł zaszkodzić... ??? ::)
@ nie ma więc ja czekam na II piękne kreseczki ;D

Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi, moze rzeczywiście jutro zrobię jeszcze jeden test ale prosze jak wiecie napiszcie mi czy w razie jak jestem w ciąży to swędzenie w okolicy pochwy może prowadzic do poronienia? już raz poroniłam w 12 tyg. a przyczyną było zakażenie jaja płodowego i teraz się boję....

reklama
nie mam grzybicy to wiem napewno bo znam jej objawy, nie jest mi ona obca:-( ale teraz to wolę dmuchać na zimne, w poniedziałek idę na wizytę do ginekologa i chciałabym prosić o skierowanie na czystość pochwy, wiecie ile to kosztuje?? jak długo się na wynik czeka?

Do góry