reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna Ogromniaste Gratulacje !!!! ... Musisz wierzyc ze bedzie dobrze .. bo bedzie :)
A Julinka ma racje ... zmykaj jak najszybciej do gin. i popros o duphaston :)

reklama
dziękuję za gratulacje, niestety nie mam jak wkeić teściku bo nie dysponuje tu aparatem :( musicie mi wierzyć na słowo ;-)

a co do wcześniejszych problemów, myślę że nie będę potrzebowała duphastonu, a problem o którym pisałam wcześniej zdażył się 1 września zeszłego roku ale to było raczej poronienie samoistne gdyż zarodek nie był wtedy jeszcze zagnieżdżony w macicy (wiem, bo byłam wtedy na usg dopochwowym i lekarz widział tylko to że macica jest bardzo duża i prawdopodobnie ciałko żółte (?) ) może wtedy za wczesnie zatestowałam...? nie wiem i nie chce tego rozpamiętywać.. cieszę się chwilą obecną i zastanawiam się kiedy iść do giną żeby było widać bijące serduszko... może coś wiecie na ten temat? ile dni po zapłodnieniu??

Gochna u mojego szkrabika w 6t1d bylo widac juz na USG bijace serduszko ... ale zdaza sie ze widac dopiero pod koniec 7 tyg. :)

Witajcie

Ja tu od dziś, jak tylko gin potwierdził że fasolka jest :D
To moja druga ciąża, po 7 latach, ale objawy takie same: bolące piersi, nadwrażliwość na większość zapachów jedzenia i na szczęście brak apetytu (w poprzedniej ciąży nie mogłam prawie jeść przez całe 9 m-cy i z efekcie przed porodem ważyłam 7 kg więcej niż przed ciążą ;) )
Mam nadzieję że wszystko dalej będzie dobrze, bo trochę się obawiałam ciąży po 30-tce...

Pozdrówka dla wszystkich zafasolkowanych i oczekujących !

Hej Dziewczyny!
Czytam od dawna,ale piszę teraz bo muszę się wygadać-dziś mam mieć termin @ ale na razie nic:)
2 tyg temu krwawiłam ok. 2-dni-implantacja mam nadzieję:):)
z teścikiem się wstrzymuję, bo nie chcę zapeszać.
Pocieszcie mnie, że wszystko będzie ok.....

reklama
Newfie Gratulacje :-* :-* :-* :-* :-* :) :) :) :)

Sowiuk Ja to bym dzisiaj zatestowała na twoim miejscu... ja już mam przed oczami ładny teścik z II

Zapraszam was na WĄTEK GŁÓWNY ;D ;D
Chociaż wy to juz będziecie raczej na wątkach mamusiowych sie udzielać ;D ;D ;D ;D

Do góry