reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Gochna Ogromniaste Gratulacje !!!! ... Musisz wierzyc ze bedzie dobrze .. bo bedzie :)
A Julinka ma racje ... zmykaj jak najszybciej do gin. i popros o duphaston :)

reklama
dziękuję za gratulacje, niestety nie mam jak wkeić teściku bo nie dysponuje tu aparatem :( musicie mi wierzyć na słowo ;-)

a co do wcześniejszych problemów, myślę że nie będę potrzebowała duphastonu, a problem o którym pisałam wcześniej zdażył się 1 września zeszłego roku ale to było raczej poronienie samoistne gdyż zarodek nie był wtedy jeszcze zagnieżdżony w macicy (wiem, bo byłam wtedy na usg dopochwowym i lekarz widział tylko to że macica jest bardzo duża i prawdopodobnie ciałko żółte (?) ) może wtedy za wczesnie zatestowałam...? nie wiem i nie chce tego rozpamiętywać.. cieszę się chwilą obecną i zastanawiam się kiedy iść do giną żeby było widać bijące serduszko... może coś wiecie na ten temat? ile dni po zapłodnieniu??

Gochna u mojego szkrabika w 6t1d bylo widac juz na USG bijace serduszko ... ale zdaza sie ze widac dopiero pod koniec 7 tyg. :)

Witajcie

Ja tu od dziś, jak tylko gin potwierdził że fasolka jest :D
To moja druga ciąża, po 7 latach, ale objawy takie same: bolące piersi, nadwrażliwość na większość zapachów jedzenia i na szczęście brak apetytu (w poprzedniej ciąży nie mogłam prawie jeść przez całe 9 m-cy i z efekcie przed porodem ważyłam 7 kg więcej niż przed ciążą ;) )
Mam nadzieję że wszystko dalej będzie dobrze, bo trochę się obawiałam ciąży po 30-tce...

Pozdrówka dla wszystkich zafasolkowanych i oczekujących !

Hej Dziewczyny!
Czytam od dawna,ale piszę teraz bo muszę się wygadać-dziś mam mieć termin @ ale na razie nic:)
2 tyg temu krwawiłam ok. 2-dni-implantacja mam nadzieję:):)
z teścikiem się wstrzymuję, bo nie chcę zapeszać.
Pocieszcie mnie, że wszystko będzie ok.....

reklama
Newfie Gratulacje :-* :-* :-* :-* :-* :) :) :) :)

Sowiuk Ja to bym dzisiaj zatestowała na twoim miejscu... ja już mam przed oczami ładny teścik z II

Zapraszam was na WĄTEK GŁÓWNY ;D ;D
Chociaż wy to juz będziecie raczej na wątkach mamusiowych sie udzielać ;D ;D ;D ;D

Do góry