reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam i na tym wątku :-)
mam nadzieję ze jest tu ktoś kto o mnie pamięta... a jak nie to nieszkodzi ;-)

[size=10pt]Elżbietko !!!! [/size]
Serdecznie gratuluje zafasolkowania !!!! o rany ale ja się cieszę że Ci (tzn Tobie i Twojemu mężowi) wreszcie się udało !!!

Ja, jak już wcześnieij pisałam na którymś wątku, też najprawdopodobniej "zaciążyłam" ;-) ale boję się po zeszłorocznych przejściach że znowu coś się stanie...
wg moich obliczeń powinien być u mnie już jakiś 5 czy 6 tydzien
hyh... napewno dam znać niedługo...

reklama
hyh, jeszcze nie testowałam ale znam swój organizm na tyle ze wiem na 99,9% że jestem w ciąży, zatestuję może jutro (?) nie wiem, ale napewno zatestuję bo zamierzam się za tydzień albo 2 wybrać do ginekologa na usg dopochwowe no i lepiej wiedzieć z testu że się jest w ciąży jak lekarz o to zapyta, nie?
Pozdrawiam

p.s. coś tu cicho na tym forum, pamiętam że w zeszłym roku w sierpniu, wrześniu to tu gwarno było ;-)

p.s. chyba gdzieś kiedyś na jakiejś stronie internetowej wyczytałam że jak się jest w ciąży to nie można stosować preparatów antycellulitisowych... prawda to czy nie? dobrze pamiętam? któraś z was wie coś na ten temat??

Elżbietko a wiesz coś na temat tych kosmetyków co napisałam??
aha, i jak możesz to podaj mi link do swojej strony internetowej bo gdzieś mi się zagubił...

hyh, no i zrobiłam dzisiaj test...

jest POZYTYWNY :))) ależ się cieszę, mam nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze i malutki skarb już we mnie rośnie

reklama
Gochna Maluszek na pewno ładnie rośnie ;D ;D ;D ;D Kiedy się wybierasz do lekarza... ??? :) Bo jeżeli wcześniej miałaś jakieś problemy to może lepiej by było jakiś duphaston brać.. :)

Do góry