reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

witam i na tym wątku :-)
mam nadzieję ze jest tu ktoś kto o mnie pamięta... a jak nie to nieszkodzi ;-)

[size=10pt]Elżbietko !!!! [/size]
Serdecznie gratuluje zafasolkowania !!!! o rany ale ja się cieszę że Ci (tzn Tobie i Twojemu mężowi) wreszcie się udało !!!

Ja, jak już wcześnieij pisałam na którymś wątku, też najprawdopodobniej "zaciążyłam" ;-) ale boję się po zeszłorocznych przejściach że znowu coś się stanie...
wg moich obliczeń powinien być u mnie już jakiś 5 czy 6 tydzien
hyh... napewno dam znać niedługo...

reklama
hyh, jeszcze nie testowałam ale znam swój organizm na tyle ze wiem na 99,9% że jestem w ciąży, zatestuję może jutro (?) nie wiem, ale napewno zatestuję bo zamierzam się za tydzień albo 2 wybrać do ginekologa na usg dopochwowe no i lepiej wiedzieć z testu że się jest w ciąży jak lekarz o to zapyta, nie?
Pozdrawiam

p.s. coś tu cicho na tym forum, pamiętam że w zeszłym roku w sierpniu, wrześniu to tu gwarno było ;-)

p.s. chyba gdzieś kiedyś na jakiejś stronie internetowej wyczytałam że jak się jest w ciąży to nie można stosować preparatów antycellulitisowych... prawda to czy nie? dobrze pamiętam? któraś z was wie coś na ten temat??

Elżbietko a wiesz coś na temat tych kosmetyków co napisałam??
aha, i jak możesz to podaj mi link do swojej strony internetowej bo gdzieś mi się zagubił...

hyh, no i zrobiłam dzisiaj test...

jest POZYTYWNY :))) ależ się cieszę, mam nadzieję że teraz już wszystko będzie dobrze i malutki skarb już we mnie rośnie

reklama
Gochna Maluszek na pewno ładnie rośnie ;D ;D ;D ;D Kiedy się wybierasz do lekarza... ??? :) Bo jeżeli wcześniej miałaś jakieś problemy to może lepiej by było jakiś duphaston brać.. :)

Do góry