reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dzieki ok zrobie test w dniu@.i chcialabym tak jak wy miec te upragnione dwie kreseczki:)chociaz to moj pierwszy miesiac jak sie staramy.i czytajac was wiem ze nie jest to takie latwe....:)

Hej dziewczyny!! Jestem tu nowa i chciałabym się was poradzić, otrzymać jakieś wskazówki. Staram się z partnerem o dzidziusia(prawie rok temu poroniłam-przyczyna to zapalenie jaja płowdowego), kilka dni po miesiączce kochaliśmy się(przez kilka dni) i teraz po 5 dniach od ostatnich "wzniesień" ;) jest mi jakoś niedobrze, kręci mi sie w głowie, mam bóle w bodbrzuszu(nocą silniejsze), i dziwny biały śluz(jak budyń) w dużej ilości. Niestety nie jestem przekonana co do ciąży ponieważ przy pierwszej ciąży bardzo bolały mnie piersi, nie mogłam nosić nawet stanika. Teraz wogóle mnie nie bolą, nic a nic. Do miesiaczki jeszcze jakieś 2 tygodnie.... hmm... Czy zawsze piersi bolą????

Witaj siwucha :D Ciężko stwierdzić.. ::) Każda z kobiet ma jakieś inne objawy ciążowe, albo ich nie ma i też jest w ciąży.. ::) Musisz się chyba uzbroić w cierpliwość.. Zrobić teścik, albo iść na betę.. :)

reklama
Do góry