reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziękuje za miłe przywitanie dziewczyny...no może macie racje poprostu musze chyba dzisiaj działać...chociaż zastanawia mnie ten ból bo przed braniem tabletek nie miałam nic takiego...a od odstawienia tabl. miałam już 2 normalne miesiączki...(cykl 28 dni)...no i tą co teraz, czyli w maju (cylk 26dni) ale była bardzo krótka..nawet krótsza o tych co miałam w czasie brania tabletek...a pozatym gdy juz myslałam że mi się skończyła (nie było jej już wcale przez półtore dnia) to następnego dnia dostałam takiego plamienia (ale chwilwego)...no i od tego dziwnego okresu bardzo boli mnie brzuch czasami jajniki kłują i jest mi bardzo badrzo niedobrze...testu nie robiłam bo stwierdziłam że raczej nie jestem w ciąży skoro miałam okres...no ale teraz to już niewiem...stosunek z moim misiem miałam też w 19dniu cyklu i niewiem czy to mógłby byc dzień płodny...pozdrawiam

reklama
Sami jesli sprawa tak wyglada, ze juz mialam regularne @ .. to podtrzymuje slowa Julinki .. testuj !!!!! :)

no niewiem dziewczyny co o tym teraz myśleć???...ale macie może racje może to ciąża - naprawde juz nic niewiem...ale czy mogłam zajść w ciąże w 19dniu cyklu i potem mieć ten okres w 26dniu cyklu...no ale z jednej strony ciągle mnie boli brzusio...zobacze jak do przyszłego tygodnia będzie sytuacja tak dalej wyglądała to zrobie teścik....ale piersi mnie nie bolą tylko te żyły na piersiach są takie bardziej widoczne...pozdrawiam i dziękuje za odpowiedzi

Sami Jak najbardziej w 19 dc mogły być dni płodne (ja mam tak ok 17-19 dc owu), a te krwawienie 26 dc to mogło być implantacyjne.... ;D ;D ;D ;D Jeszcze te żyłki na piersiach ;D ;D ;D ;D Coś czuję, ze ty kochana II kreseczki na teście zobaczysz :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

To byłby 35 dzień cyklu gdybym nie miała liczyć tego okresu...no ale piersi nie bolą a przed tym okresem troszke bolały tylko ten brzusio i jajniki troszke zakłują czasami

reklama
sami .. kochana wszystko jest mozliwe .. ja tez mialam niby @ ;) ... oczywiscie okazalo sie ze to plamienie implantacyjne :) ... testuj , testuj !!!

Do góry