reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No ja mam nadzieje że będą dwie kreseczki...ale troszkę się boje że jednak nie i się tylko rozczaruje

reklama
Witam
Może to głupie ale mam do was pytanko czy szyjka macicy wygląda po zaciążeniu tak samo jak przed @ . Już sie denerwuje że znów może nic niewyjść a czekać do poniedziałku to dla mnie za długo ;D ;D

Szyjka ma być mięciutka przede wszystkim przy zaciążeniu :) A podczas okresu jest raczej twarda... :)
Ale myśle, że to nie reguła i każda kobieta inaczej to jakoś odczuwa... :)

hmm, ja podczas okresu szyjke mam mięciutką i otwartą, wysoko raczej. a teraz to raz twarda raz średnio miękka, przeważnie zamknięta, czasami troszeńkę sie rozszczelnia. wysokośc, śednio wysoko.

Hmmm... a ja nie wiem jaką mam szyjke ... wiem tylko ze zamknietą ;D .. wiec chyba nie wiele pomoge ::)  :-[

słuchajcie a takie objawy jak powiekszenie pieris takie twardnienie i mdłości to dopiero po miesiacu od zaciążenia mogą sie pojawic (ale nie muszą)?
u mnie we wtorek 10 dni będzie mijac i bede robiła test ale tak zawczasu się pytam bo nie wiem czy musi minac jakis czas zeby poczuc jakiekolwiek dolegliwosci

Joasiu nikt nie powiedzial ze jakiekolwiek objawy dopiero po miesiacu musza sie pokazac ;) ... w poprzedniej ciazy wlasnie powiekszone piersi sklonily mnie do myslenia ze moze jednak sie udalo :) ... pare dni po owu zaczelo bolec mnie podbrzusze .. tak wiec trzymam kciuki i jak juz bedziesz wiedziec to dawaj nam znac :)

Hej witam ponownie. Okresu jak nie ma tak nie ma zrobiłam durgi tesh to 6 dniach jak mialam dostać okres i nadal nic nie wyszło.
Co to jest ba Beta która nibt mam zrobic i czy dalej ją mam robic . Pozdraawiam i dizeki za info. :(

reklama
Doris beta to badanie krwi :) ... to dziwne ze drugi test nic nie pokazal ... zrob moze jednak bete :)

Do góry