reklama
Julinka
Mamy październikowe 2007
Szyjka ma być mięciutka przede wszystkim przy zaciążeniu A podczas okresu jest raczej twarda...
Ale myśle, że to nie reguła i każda kobieta inaczej to jakoś odczuwa...
Ale myśle, że to nie reguła i każda kobieta inaczej to jakoś odczuwa...
Elżbietka
mother of two sons&angel
hmm, ja podczas okresu szyjke mam mięciutką i otwartą, wysoko raczej. a teraz to raz twarda raz średnio miękka, przeważnie zamknięta, czasami troszeńkę sie rozszczelnia. wysokośc, śednio wysoko.
słuchajcie a takie objawy jak powiekszenie pieris takie twardnienie i mdłości to dopiero po miesiacu od zaciążenia mogą sie pojawic (ale nie muszą)?
u mnie we wtorek 10 dni będzie mijac i bede robiła test ale tak zawczasu się pytam bo nie wiem czy musi minac jakis czas zeby poczuc jakiekolwiek dolegliwosci
u mnie we wtorek 10 dni będzie mijac i bede robiła test ale tak zawczasu się pytam bo nie wiem czy musi minac jakis czas zeby poczuc jakiekolwiek dolegliwosci
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Joasiu nikt nie powiedzial ze jakiekolwiek objawy dopiero po miesiacu musza sie pokazac ... w poprzedniej ciazy wlasnie powiekszone piersi sklonily mnie do myslenia ze moze jednak sie udalo ... pare dni po owu zaczelo bolec mnie podbrzusze .. tak wiec trzymam kciuki i jak juz bedziesz wiedziec to dawaj nam znac
Elżbietka
mother of two sons&angel
joasiah mnie od dnia owu zaczely bolec piersi, kilka dni później pojawily sie żyłki widoczne, i piersi zrobily sie twarda. poza tym zadnych objwów. a dzidzia jest
Hej witam ponownie. Okresu jak nie ma tak nie ma zrobiłam durgi tesh to 6 dniach jak mialam dostać okres i nadal nic nie wyszło.
Co to jest ba Beta która nibt mam zrobic i czy dalej ją mam robic . Pozdraawiam i dizeki za info.
Co to jest ba Beta która nibt mam zrobic i czy dalej ją mam robic . Pozdraawiam i dizeki za info.
reklama