reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kochana testuj... ;D ;D ;D ;D Test na pewno pokaże II kreseczki :) :) :) :) :) :)

Kiedy zamierzasz zateścić sobie ;D Radzę jak najszybciej ;D ;D ;D ;D Najlepiej dzisiaj jeszcze albo jutro z porannego moczu ;D

reklama
no chyba się zatestuje ale jutro z porannego moczu albo w przyszłym tygodniu...jutro napisze jakby co..ale dziękuje za porady kochane...ale bardzo bym chciała mieć fasoleczke...pozdrawiam was papa

Cześć wszystkim jestem tu nowa i nie wiem czy w dobrym wątku pisze czy nie łamie jakiś zasad.
od kilku dni mam dziwne objawy zawroty głowy, nudności, czasem wstręt do jedzenia, ból jakby żołądka od czasu do czasu
,a także brak miesiączki powinna byc 22.05.06. spóźnia się 4 dni. Najlepiej czuje się na świeżym powietrzu.
Czy to może miec ciąża ?
Pragnę także dodać że dziś rano zroiłam test ale nic nie wyszło czy to moze za wczesnie ?
A może to zupełnie co innego. Czy mam zrobić jeszcze jeden test jeśli tak to kiedy.
Moje cykle były zazwyczaj 28 dni ostatni 29 a teraz przeciąga się do 34 dni.
Zauważyłam też ze pobolewa mnie w dole brzucha i coś jakby jajniki.
Już nie moge się doczekać czy to ciąża ?
Poradzcie :) :) :) :) :)

Doris witam Cie serdecznie :) ... niestety ale testy sikane czasami pokazuja tak jak nie powinny .. najlepiej jakbys zrobila sobie bete :) ... oczywiscie tes tez powtorz jak chcesz .. ale beta na 100% pokaze czy ciaza jest czy jej nie ma .... uwazam jednak ze fasoleczka u Ciebie sie juz zagniezdzila :) ... te objawy , spozniająca sie @ ::) ... daj znac :)

Doris, moja Droga,no objawy nawet ciążowe, jesli dalej nie dostaniesz @ to zrób sobie betę najlepiej. Albo jeszcze jeden test,bo może owu miałaś późno i test jeszcze nie wyszedł. A jeśli chcesz więcej informacji to zapraszam do wątku głownego: Do zwycięstwa trzeba nam odwagi.  ;)

Doris24 Ja również polecam betkę... ;D ;D ;D Myślę, że jakbyś dzisiaj zrobiła to powinna pokazać już ciąże :) Albo za ok 3 dni teścik jeszcze jeden, bo faktycznie owu mogła być późnno i dlatego teścik jeszcze nie wyszedł...
A z takimi objawami to co onnego to może być... ;D ;D ;D ;D

Sami I co testowałaś dzisiaj... ??? :)

witam Was dziewczyny!!! nie zrobiłam dzisiaj testu...postanowiłam jednak poczekać, niechce zabardzo się nakręcać i poczekam jeszcze troszke...(czyli do przyszłego tygodnia)...zresztą niewiem czy taki test zrobiny dzisiaj niebyłby za wcześnie...(zresztą jak myślicie)...tak bardzo bym chciała żeby fasoleczka u mnie sobie zamieszkała...ale boje się z jednej strony że to jednak bóle owulacyjne (ale dziwne że trwałyby już 8dni..no nie)...dzięki za pamięć...pozdrawiam

Sami Moim zdaniem teścik powinin pokazać II grubaśne krechy już... :laugh: :laugh: :laugh: ale z testami różnie bywa... ::) Jak zatestujesz to daj znać... ;D

reklama
Do góry