reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej dziewczyny!!!Na betę nie poszłąm bo moj mąz kupił mi jeszcze jeden test wczoraj ...zrobiłam go dzisiaj rano i niestety tylko 1 krecha a okresu nadal brak.Nic z tego niestety nie będzie...trudno....może następnym razem.Mam dzisiaj mega doła :( szczegolnie,ze akurat dzisiaj przez cały dzien przesladowały mnie kobiety w ciązy :D

Powiem Wam dziewczyny ,ze mi to się nawet łzy w oczach kręcą jak widzę kobiety w ciązy albo z wozkami.....ach...szkoda gadać :(

no i w końcu mam okazje powiedziec o swoich pierwszych objawach :)
- od dnia owulacji bolą mnie piersi, napierw bolaly po bokach, później z dołu i z góry, a po tescie juz zaczely bolec dodatkowo sutki.
- piersi są twarde, nabrzmiałe i żyłki są bardzo widoczne - to gdzies tak tydzień po owulacji
- przez kilka dni po owu lekki ból w podbrzuszu
- krwawiace dziąsła
- obijanie sie po wszystkim co minie gardło
- na końcu doszła sennosc w ciagu dnia, z rana budze sie wczesnie
- aha, strasznie pociągnęło mnie do czytania ksciążek dla dzieci, to chyba kilka dni po owu, az sobie sprawilam Robinsona Cruzoe ;D

i to tyle, czestomoczu nie mam, nudnoci tez nie, czuję się rewelacyjnie :)
i mam nadzieje ze tak będzie cały czas :)

Elzbietka.....Czy ja dobrze widzę...czy TY jesteś kochana w ciązy!!!!!GRATULUJĘ CI SERDECZNIE!!!!!!!!TO CUDOWNA NOWINA!!!!! ;D ;D ;D

:)witam was wszystkie serdecznie!! jestem tutaj nowa ale również się staram tak jak wy o dzidziusia i bardzo mi się spodobała ta stronka...i mam do was małe pytanko...przetałam brać tabletki anty pod koniec lutego a brałam je dosyć długo bo 4latka...i teraz staram się dokładnie obserwować mój organizm tzn. kiedy mam owulacje..i w związku z tym mam do was pytanie...czy w czasie owulacji bolą was bardzo jajniki i brzuch i czy czujecie się w tych dniach słabe,śpiące i jeszcze jest mi niedobrze...ja tak mam od paru dni..dokładnie od 5 a jestem w 9dniu cyklu...czyli gdzieś tak od 5dnia cyklu tak się czuje...w czasie okresu było ok...z tym że był bardzo krótki ten okres i dziwny...niewiem co o tym myśleć...a jak wy przechodzicie owulacje..acha cykle mam 27,28dniowe...pozdrawiam was i czekam na odpowiedź :)

Sami mozliwe ze te zmiany to wlasnie na owulacje :) .. mnie rwal jajnik ... bylo mi niedobrze .... tak wiec kochana dzialaj z mezusiem :) ... a w ogole to witam Cie serdecznie :) i zycze szybkiego zafasolkowania :)

sami witam ciepło w naszych progach :)

mnie tam nic takeigo sie nie robilo :) ale tobie moze jak najbardziej :) po tabletkach cykle moga byc troszke rozregulowane, wiec i owu moze byc wczesneij :0 tak wiec przyciśniej swojego chłopa i wklejaja nam swój piękny tescik :)

reklama
Witaj sami :) :) :)

No to przytulajcie sie pełna parą... :) Ale jak mówisz, ze @ była jakaś dziwna i krótka to jest także taka możliwość, że jesteś w ciąży :) Robiłaś teścik... ??? :)

Do góry