reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
hej dziewczyny!!!Na betę nie poszłąm bo moj mąz kupił mi jeszcze jeden test wczoraj ...zrobiłam go dzisiaj rano i niestety tylko 1 krecha a okresu nadal brak.Nic z tego niestety nie będzie...trudno....może następnym razem.Mam dzisiaj mega doła :( szczegolnie,ze akurat dzisiaj przez cały dzien przesladowały mnie kobiety w ciązy :D

Powiem Wam dziewczyny ,ze mi to się nawet łzy w oczach kręcą jak widzę kobiety w ciązy albo z wozkami.....ach...szkoda gadać :(

no i w końcu mam okazje powiedziec o swoich pierwszych objawach :)
- od dnia owulacji bolą mnie piersi, napierw bolaly po bokach, później z dołu i z góry, a po tescie juz zaczely bolec dodatkowo sutki.
- piersi są twarde, nabrzmiałe i żyłki są bardzo widoczne - to gdzies tak tydzień po owulacji
- przez kilka dni po owu lekki ból w podbrzuszu
- krwawiace dziąsła
- obijanie sie po wszystkim co minie gardło
- na końcu doszła sennosc w ciagu dnia, z rana budze sie wczesnie
- aha, strasznie pociągnęło mnie do czytania ksciążek dla dzieci, to chyba kilka dni po owu, az sobie sprawilam Robinsona Cruzoe ;D

i to tyle, czestomoczu nie mam, nudnoci tez nie, czuję się rewelacyjnie :)
i mam nadzieje ze tak będzie cały czas :)

Elzbietka.....Czy ja dobrze widzę...czy TY jesteś kochana w ciązy!!!!!GRATULUJĘ CI SERDECZNIE!!!!!!!!TO CUDOWNA NOWINA!!!!! ;D ;D ;D

:)witam was wszystkie serdecznie!! jestem tutaj nowa ale również się staram tak jak wy o dzidziusia i bardzo mi się spodobała ta stronka...i mam do was małe pytanko...przetałam brać tabletki anty pod koniec lutego a brałam je dosyć długo bo 4latka...i teraz staram się dokładnie obserwować mój organizm tzn. kiedy mam owulacje..i w związku z tym mam do was pytanie...czy w czasie owulacji bolą was bardzo jajniki i brzuch i czy czujecie się w tych dniach słabe,śpiące i jeszcze jest mi niedobrze...ja tak mam od paru dni..dokładnie od 5 a jestem w 9dniu cyklu...czyli gdzieś tak od 5dnia cyklu tak się czuje...w czasie okresu było ok...z tym że był bardzo krótki ten okres i dziwny...niewiem co o tym myśleć...a jak wy przechodzicie owulacje..acha cykle mam 27,28dniowe...pozdrawiam was i czekam na odpowiedź :)

Sami mozliwe ze te zmiany to wlasnie na owulacje :) .. mnie rwal jajnik ... bylo mi niedobrze .... tak wiec kochana dzialaj z mezusiem :) ... a w ogole to witam Cie serdecznie :) i zycze szybkiego zafasolkowania :)

sami witam ciepło w naszych progach :)

mnie tam nic takeigo sie nie robilo :) ale tobie moze jak najbardziej :) po tabletkach cykle moga byc troszke rozregulowane, wiec i owu moze byc wczesneij :0 tak wiec przyciśniej swojego chłopa i wklejaja nam swój piękny tescik :)

reklama
Witaj sami :) :) :)

No to przytulajcie sie pełna parą... :) Ale jak mówisz, ze @ była jakaś dziwna i krótka to jest także taka możliwość, że jesteś w ciąży :) Robiłaś teścik... ??? :)

Do góry