reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Przepraszam, ze ta dlugo nie pisalam, ale wyjechalam na Mazury i nie mialam Internetu:( Wszysto jest ok:) Jakis dziwny lekarz....ehh..
Hura:)))))))
Pozdrawiam dziewczyny:))))

reklama
Dziewczyny witam serdecznie i bardzo proszę o poradę.Dzisiaj mam 30 dc przy cyklach{szczegolnie ostatnio 32-33 dniowych} i po ok 30 minutach wyszłą druga bladziutka kreska i tera nie wiem co mam o tym myslec czy isc na bete czy nie ,czy czekac jeszcze 4 dni robic kolejny test?jak myslicie,a jezeli pojdę na betę to czy robić od razu progesteron.A moze ja sie tylko wkręcam i ta druga bladziutka kreska nic nie znaczy :(.Zaznaczę ,zerobiłam ten test chyba jakimś mało czułym testem .Nazywał się Amil.

Ala jak dla mnie nie ma mniej lub bardziej czulych testow :) sa tylko dobrze lub zle wykonane ;) .. nie sadze jednak abys zle wykonala test :) ... chyba mozna juz zaczac Ci cichutko gratulowac :) ... gdzies slyszalam ze jedna kreska na tescie nie zawsze moze swiadczyc o nie istnieniu ciazy .. ale dwie kreski ( nie wazne jakiej grubosci, bladosci itd) sa objawem ciazy :)

reklama
Do góry