reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Hej Dziewczyny!
No faktycznie ciekawe te objawy a co ciekawsze ja mam chyba wikeszosc z nich hahahahahahaha! Gdyby nie ten moj obecny ciezki okres moglabym sie nakrecic hehe!!!
Njabardziej mnie dziwi i niepokoi juz moj bol piersi i to nie sutki a piersi tak jakos w srodku nie przypominam sobie tego wczesniej, tym bardziej ze zwykle zanikalo to jak tylko sie pojawil @ a najpozniej ok 2 dnia. ??? hmm dziwne...

Elzbietko ale czy to mozliwe zeby fasolka przetrwala taki ciezki okres??? Wczoraj mialam straszne bole i lalo sie ze mnie potwornie, a kilka dni temu ni stad ni z owad dostalam stasznie silnego bolu plecow jakby kregoslup. Czasem nie tak lapie takiecos raz na rok. Ale to bylo zanim sie okres zaczal. Dwa pierwsze dni byly lekkie, wiesz takie brazowawe krwawienie a wczoraj tj, trzeciego dnia potwornie to znioslam. Dzisiaj jest lepiej jakby sie @ konczyla. ???

neutrinka pisze:
Hej!
Mam problem! Byłam u lekarza i powiedziano mi, że nie widać ciąży! To absurd, bo juz jest stwierdzona a poza tym mam już brzuszek! Lekarka dała mi jakieś tabletki rozkurczowe i ... miałam małe krwawienie! Boję się! Ze zdenerwowania ciągle mam mdłości. Powiedzcie dlaczego nie widać ciąży w 11tc? Pzecież już w 6tc byłą widoczna...

To bardzo dziwne ale może faktycznie sprzęt był kiepski, koniecznie idź do innego lekarza i trzymam kciuki :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Witaj czarodziejko :) no warunki spełniłam teraz tylko czekać :) . Cycuchy pobolewają ale to jeszcze nic nie znaczy w każ dym bądź razie postanowiłam sie nie nakręcać.
Wpadnij na wątek główny.

Do góry