reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi i wsparcie :-) Z tym lekarzem to trochę mi nie po drodze... z jednej strony nie mam kiedy się do niego wybrać a z drugiej chciałabym iść do niego z moim partnerem a on jest w fazie przyzwyzcajania się, radości z dziecka i ogólnie jakoś nie można się teraz z nim nijak dogadać. Nawet nie mogę z nim porozmawiać i tym, że się boję poronienia :-( Eh....ci mężczyźni...
Tak bardzo chciałabym zobaczyć już mojego dzidziusia na ekranie :-)
Pozdrawiam :-)

aha...jeszcze cos...ciągle biegam do wc...jedna herbatka=jedna wizyta w wc ;-)

Elżbietko, no co Ty!!! Naprawdę??? ;-) Obys miała rację, kobieto, to Cię uświęcę... ;-)
A test już mam, od trzech tygodni... ;-) (przezorny zawsze ubezpieczony - albo nie, gdy chodzi o maluszka ;-) )

Neutrinka, no sama widzisz :) z tym siusianiem :) to najlepszy znak pod słońcem ;-) no chyba ze masz zapalenie pęcherza, ale chyba to nie to ;-)
A z tym twoim partnerem... to oni chyba wszyscy tak mają... ja z moim tez sie nie mogę w kwestii dziecka dogadać... w ogóle mnie nie rozumie - za grosz :) a jak zaczynam tłumaczyc, co i jak, to czuję się jak idiotka, bo mam wrażenie, że gadam do ściany, jakby go to nie interesowało, czy coś... a przecież niby nam obojgu zależy... nie wiem czasem, co o tym myśleć...
może dojrzeje niedługo :) jak mu teścik pokażę, o ile Elcia ma rację! :) Och, Elu, uwielbiam cię za tę mizerną nawet nadzieję :)

Piersi nadal są dziwne i nadal biegam do ubikacji, tak się cieszę:-) Nie cieszę się tylko, że zasypiam nad książkami zamiast się uczyć:-(

Sluchajcie..czy bole plecow..i miesni..i ogolna straszna cera sa objawami ciazy tez?Bo generalnie..to jak tak czytam wszedzie...to chyba tylko odciski nie sa spowodowane zafasolkowaniem:D Ale powaznie..bo nie moge usiedziec.. piersi to juz naprawde widac ze wieksze...i sutkiwszczely wojne.Haslo "nie dotkykaj bo wybuchne"...

Hihi Mihir w sumie to teraz wszystko mozesz brac jako objaw ciazy ;) .... a tak powaznie to ja mam tak jak Ty, co tylko mnie zaboli to odrazu zwalam to na ciążę  ;) .. a przeciez normalnie w swiecie moze Nas bolec np. kregoslup bo cos tam ;)  ... a co do piersi oj wiem o czym mowisz ... mnie to nawet juz przeszkadzaja jak leze ;)

dziewczynki mam nadzieje ze moje objawy to sa objawy ciazowe och jak bym chciala ..siusiam co chwile ...zmienila mi sie skora na rekach ..na twarzy...no i ta temp :)..a i moje bolacxe wlosy na glowe hihih :D obuy top bylo to :):D

reklama
Mihir kto ci powiedział ze odciski nie sa objawem ciazy??? a od ciągłego bieganai do wc to co?? mogą sie pojawic odciski!!
macanie piersi tez moze prowadzic do odcisków :)
i nie wspomne o trzymaniu kciuków, co tez moze powodowac powstawanie odcisków. to juz choroba babyboomowa :)
to wszystko jest ścisle związane z ciążą ;) :laugh:

Do góry