reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja po mojej pierwszej ciazy pamietam, ze dosc szybko mialam mdlosci. juz na poczatku piatego tygodnia nie moglam uniesc wzroku poza poziom 0! i po wypiciu kawy... nie bede mowic :)

czekam teraz na taki objaw... i zeby teraz byl dla mnie szczesliwym nie-omamem!!!

reklama
to ja zadam pytanie tematyczne do wątku :)

jak u was, zaciązone Kobietki, przebiegała implantacja fasolki?? czy to było jakies burzliwe wydarzenie, czy przebiegło niezauwazalnie??
thx za odpowiedzi :)

Witam dziewczyny, ja tu juz byłam na forum jako lipcówka 2006, ale niestety, nic z tego nie wyszło. Starania ponowilismy i czekamy...test mogłabym zrobić wlaściwie już, ale może jeszcze troche poczekam. Poprzednim razem teścik wyszedł cudnie, bez żadnych wątpliwości, piekna różowa kreseczka:-) No ale cóż, po 2 tyg doszło do naturalnego poronienia...No i właśnie chcialam zapytać, czy sa wsród Was takie, które mają podobne doświadczenia? Jak często sie coś takiego zdarza?
Dlatego właśnie jestem teraz dość sceptycznie nastawiona wobec tej kreseczki i nie spieszy mi się do tego.
Pozdrawiam i życzę nam wszystkim sukcesów

Elzbietko ja mialam plamienia implantacyjne (chyba) , ale co innego moglo by to byc ;) ... a ogolnie oprocz tego to bez objawow :)

Isia_ witam Cie ponownie :) .. przykro mi ze stracilas malenstwo ... bardzo chcialabym Ci pomoc i  odpowiedziec na Twoje pytanie ale niestety nie mam pojecia co sie dzieje ze dochodzi do poronienia .. sama stracilam dzidziusia i szukam na to odpowiedzi ... wiem jedno , wiara czyni cuda i wierze ze niebawem bedziesz sie bardzo cieszyc :)

Dzięki Moniqa za słowa otuchy! Może rzeczywiście teraz bedzie dobrze, bede na bierząco informować. Tobie gratuluje Maleństwa!
Pozdrawiam wszystkiem przyszłe Mamusie!

Isia, ja tez w zeszlym roku stracilam moja Kruszynke... i wiem tyle, ze byla to ciaza obumarla. Takie ciaze spowodowane sa najczesciej wada zarodka, na ktora matki w 99% nie maja wplywu. Sama to wyszperalam w internecie i wcale a wcale nie jest mi z tym lepiej.. chociaz dobrze wiedziec, ze to nie moja wina.
My rowniez od dwoch miesiecy znowu staramy sie o Dzidzie; na razie bezowocnie, ale moze po prostu strasznie sie boje... kolejnej takiej tragicznej niespodzianki :(

Trzymam za ciebie kciuki!

reklama
Hey Kobietki... no i moj czas juz prawie nastal....
28 dzionek juz za rogiem.... i? nic
W zeszlym tygodniu akcydentalne krwawienie wierze ze implantacyjne, wyzsza tempka i kilka innych malych objawow ktore pewnie mi sie uroily. Elunia jak odwaze sie zatestowac to moze i bede miala cos wiecej do powiedzenia na temat implantacji. Wiesz ze tylko 20 do 25% kobiet ja ma ? a wlasciwie 20 do 25 proc ja zauwaza :)

Do góry