reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

LILITH nie ma za co , cala przyjemnosc po mojej stronie ;) ... ale w sumie dobrze robisz ze obserujesz swoje cialo , ja tez tak robilam i tak samo jak ty mialam dylemat o co chodzi z ta pochwa  ;D ale u mnie sie wyjasnilo , a teraz czekam do czwartku - piatku na informacje od Ciebie :) ... buziaki  :-*

LANA a kiedy powinnas dostac konkretnie?? ( wiem ze pisalas juz , ale moja skleroza - nie boli ale musialabym ja chyba zaczac leczyc  ;D ) ... dzisiaj lekarz mi powiedzial, ze testy sa najbradziej pozytywne jesli minelo 40 dni od poprzedniej @ co nie oznacza ze wczesniej zrobiony test nie jest prawidlowy , jak najbardziej jest :) - czyli na moim przykladzie , jak ja mam 28 dniowy cykl, to test powinnam zrobic (oczywiscie moge wczesniej  ;D - ale wiadomo o co biega  ;D ) 12 dni po spodziewanym dniu @ ...namieszalam troszke , ale mam nadzieje ze cos z tego zrozumialas  ;D

reklama
Moniqa0wszystko zrozumiałamrybko-a co do mojej daty spodziewanej @to powinnam dostać dziś lub jutro no czyba ,że się spużni jak ostatnim razem -5 dni.

LANA mam nadzeje ze tym razem sie nie spozni, tylko po prostu jej nie dostaniesz bo fasoleczka sie u Ciebie zagniezdzila, zycze ci tego calym swoim serduszkiem, teraz juz prawie dwoma ;)

m.a.l.i.n.k.a a ty kiedy planujesz pierwsza wizyte u gina?? teraz juz moge powiedziec z doswiadczenia  ;D ze najlepiej wybrac sie w 5/6 tygodniu ciazy :) ...a jakie to mile uczucie jak gin potwierdzi Twoja ciaze  :laugh: moze i tylko narazie 80% , ale lepsze to niz ..... cos innego ;)

Moniqa!! test z robie ale juz wiem ze to fasolka...a tym bardziej uswiadamia mnie w tym maz...zachwyca sie moimi ogromniastymi piersiami!!!i tez jednak wybieram sie do gin!!niech porobi badania i co sie da!!wsumie jestesmy niesamowicie szczesliwi!!Co do obserwacji mojego ciala to ciesze sie ze to robilam bo teraz niemam problemow z odczytaniem sygnalow od fasolki...teraz ide sie klasc bo zaraz padne...tak mi sie chce spac..niemowiac juz nic o jedzeniu!!calje was wszystkie!!!!!i bardzo dziekuje!!

Dzięki Moniqa-za Twoje życzonka ja też mam taką nadzieje,zresztą jak co miesiąc,że w końcu nie przyjdzie @  Pogłaszcz od cioci Lany swoją "fasolinke"w brzuszku. :-*

LILITH tyle milych widomosci jednego dnia ...ciesze sie bardzo ..i gratuluje kochana :) :-*

LANA poglaszcze :) juz poglaskalam ;) ... i modle sie o to zebys i ty niebawem poglaskala swoja dzidzie w brzuszku od cioci Moniki :) jak i zreszta pewnie od wszytskich tutaj zgromadzonych ciotek ;)  :-*

a teraz dziewczynki mykam na zakupki , mam nieobliczalna ochote na lody  ;D takie z polewa i owocami  ;D ....do wieczorka moje drogie Panie :)

smacznego!!! ja bym zjadla jeszcze wisnie...albo truskaweczki...a o arbuzie niewspomne...!!!Lana ja bardzo mocno trzymam kciuki!!!

Lilith-dziękuje serduszko-bardzo ,bardzo-ale nie wiem czy mnie nie zaleje,coś mnie dół brzucha pobolewa jak na @ i tak mi jakoś nie dobrze :mad:-bleee-nie długo sie okaże.

reklama
z tego co wiem to takie pobolewanie brzucha tez swiadczy o ciazy...no i niedobrze ci...wiec wiesz nigdy nic niewiadomo!!mnie przekonalo tez dosc mocno to ze mam mieciutko i taka dziwna pochwe...bo takie cos zdaza sie tylko w ciazy i tylko w dniach plodnych!!

Do góry