reklama
Moniqa
i moje dwie połówki :)
Tekla witam Cie serdecznie w Naszym przewspanialym gronie mam nadzieje ze szybciutko sie zadomowisz jak rowniez szybko oznajmisz nam dobre wiesci
LILITH tak jak mowila LANA pytanie nie jest "glupie" moim zdaniem jak najbardziej na miejscu ... tez slyszalam ze takie rozpulchnienie pochwy to typowy objaw ciazy, ale wszytskiego dowiem sie za niecala godzinke, mam wizyte u gina.... jak sie tylko dowiem i cos bede wiedziec zaraz daje znac na forum co i jak .... buziaki :-*
LILITH tak jak mowila LANA pytanie nie jest "glupie" moim zdaniem jak najbardziej na miejscu ... tez slyszalam ze takie rozpulchnienie pochwy to typowy objaw ciazy, ale wszytskiego dowiem sie za niecala godzinke, mam wizyte u gina.... jak sie tylko dowiem i cos bede wiedziec zaraz daje znac na forum co i jak .... buziaki :-*
musze wam sie czyms pochwalic...pisalam ze urosly mi piersi...ale niewiedzialam ze az tak!!meczylam sie dzis bo piersi wypadaly wrecz ze wszystkich moich stanikow...a bez nich zabardzo ciazyly..to pomyslalam sobie ze przymierze ten biustonosz co mialam w ciazy jak piersi byly juz ogromne...i wyobrazcie sobie ze odziwo jest idealny!!!no ja nadal sie szokuje ...a to rozmiar D...i normalnie duzo za duzy ten biutnik byl...(mam A B zalezy)wiec jestem juz coraz bardziej przekonana...do tego dzis bylo mi tak zle...heh zeby teraz tylko nie zwariwac do testu...
Moniqa
i moje dwie połówki :)
LILITH wiec bylam i dowiedzialam sie ze rozpulchnienie pochwy to jeden w "wielu" objawow ... u mnie jeszcze za wczesnie zeby cos konkretniejszego powiedziec .... spytalam rozniez o bole podbrzusza, powiedzial mi zebym zaczela sie do tego przyzwyczajac, bo zachodza zmiany i to wlasnie w ten sposob sie odbywa ... wiec LILITH trzymam kciukasy , rob tescik i oznajmiaj nam dobra wiadomosc
LANA taj jak mowila LILITH zgaga raczej mi nie pasuje na objaw @ :> .... dotego te mdlosci ...hmmm... moja droga zrob tescik i bedzie wszystko jasne trzymam kciuki
LANA taj jak mowila LILITH zgaga raczej mi nie pasuje na objaw @ :> .... dotego te mdlosci ...hmmm... moja droga zrob tescik i bedzie wszystko jasne trzymam kciuki
Moniq ja juz bez tego testu jestem prawie pewna...ale musze jeszze poczekac do czwartku piatku najlepiej...i tak sie ciesze ze u Ciebie to tak fajno sie udalo!!!a przez to rozpulchnienie to jestem wlasnie tak pewna bo tego nigdy niemialam!!i wiem ze ma sie tylko w dni plodne...no i dziekuje ze sie dowiedzialas bo bym sie martwila co to zonacza...heh...ale sie rozmazylam!!!caluski
reklama