reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Tekla witam Cie serdecznie w Naszym przewspanialym gronie :) mam nadzieje ze szybciutko sie zadomowisz jak rowniez szybko oznajmisz nam dobre wiesci :)

LILITH tak jak mowila LANA pytanie nie jest "glupie" :p moim zdaniem jak najbardziej na miejscu :) ... tez slyszalam ze takie rozpulchnienie pochwy to typowy objaw ciazy, ale wszytskiego dowiem sie za niecala godzinke, mam wizyte u gina.... jak sie tylko dowiem i cos bede wiedziec zaraz daje znac na forum co i jak .... buziaki :-*

Cześć dziewczynki, witaj Tekla, fajnie, że zdecydowałaś się do nas dołączyć. Lilith myślę, że powinnaś jednak zrobić test i nie zamartwiaj się, mam przeczucie, że to właśnie to na co wszystkie czekamy :D

musze wam sie czyms pochwalic...pisalam ze urosly mi piersi...ale niewiedzialam ze az tak!!meczylam sie dzis bo piersi wypadaly wrecz ze wszystkich moich stanikow...a bez nich zabardzo ciazyly..to pomyslalam sobie ze przymierze ten biustonosz co mialam w ciazy jak piersi byly juz ogromne...i wyobrazcie sobie ze odziwo jest idealny!!!no ja nadal sie szokuje ...a to rozmiar D...i normalnie duzo za duzy ten biutnik byl...(mam A B zalezy)wiec jestem juz coraz bardziej przekonana...do tego dzis bylo mi tak zle...heh zeby teraz tylko nie zwariwac do testu...

Lilith -jestem dobrej myśli ::) ;D-w stosunku do Ciebie oczywiście ,bo jeśli chodzi o mnie to mam zgage jak nic i mdli mnie-ale to chyba na wstrętną @-ble ble :mad:

Lana ale na wstreciuche zgagi sie niema...wiec wiesz...nigdy nic niewidaomo!!!Ja jestem dobrej mysli i bardzo mocno trzymam kciuki!!!!

LILITH wiec bylam i dowiedzialam sie ze rozpulchnienie pochwy to jeden w "wielu" objawow ... u mnie jeszcze za wczesnie zeby cos konkretniejszego powiedziec :) .... spytalam rozniez o bole podbrzusza, powiedzial mi zebym zaczela sie do tego przyzwyczajac, bo zachodza zmiany i to wlasnie w ten sposob sie odbywa ;) ... wiec LILITH trzymam kciukasy , rob tescik i oznajmiaj nam dobra wiadomosc :)

LANA taj jak mowila LILITH zgaga raczej mi nie pasuje na objaw @ :> .... dotego te mdlosci ...hmmm... moja droga zrob tescik i bedzie wszystko jasne:) trzymam kciuki :)

Moniq ja juz bez tego testu jestem prawie pewna...ale musze jeszze poczekac do czwartku piatku najlepiej...i tak sie ciesze ze u Ciebie to tak fajno sie udalo!!!a przez to rozpulchnienie to jestem wlasnie tak pewna bo tego nigdy niemialam!!i wiem ze ma sie tylko w dni plodne...no i dziekuje ze sie dowiedzialas bo bym sie martwila co to zonacza...heh...ale sie rozmazylam!!!caluski :D

reklama
Poczekam kilka dni i jeśli nie zaleje mnie @ do 13,06-do poniedziałku to robie teścik  ;D-no chyba że sprawa wyjaśni się wcześniej :mad:

Do góry