reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elzbietko, teraz czekam na @ okolo 13-14. 06. a potem... do dziela  ::) No chyba , ze po tescie okaze sie... ale nie spoko nie nastawiam sie ,bo znow sie rozczaruje  :mad: Po prostu grzecznie czekam na bieg wydarzen z radoscia na ustach i modlitwa w sercu...nie tylko za siebie  ;)

reklama
Elzbietko,
o mnie tez nie zapominaj bo ja tu cichutko siedze ale wam kibicuje i samej sobie troche tez ;D
dzis mialam mila niespodzianke, bo jak rano zmywalam filizanki po sniadaniu to widze ze na naszym dzrzewie przy oknie skacze kardynal - to taki czerwono ubarwiony ptak, wiec sie rzuca w oczy w zieleni. zaczelam mu sie przypatrywac i co widze - malenstwo szare i pierzaste siedzi i tak dziub rozwiera ze mu prawie trzewia widac a ojczulek go zywi. male az sie treslo na to jedzonko. caly kwadrans sie przypatrywalam temu rodzinnemu zyciu. i tak zalowalam ze my malenstwa nie mamy bo bym go od razu w zlewozmywak wsadzila i mial by lekcje biologii na zywo.;D widok byl rzeczywiscie milutki.

Witam :)

Cicha niom to sa piekne widoki :) ...ja ostatnio przygladalam sie rodzince srok... tylko ze te juz byly troszke wieksze i sie latac uczyly :)

A teraz mykam do pracki ...do uslyszenia i milego dnia dziewczeta :) :-*

Witajcie;)
a w parku jakie piękne widoki..gruchajace gołebie..mlode matki karmiące piersią dzieci...zakochane pary..-lato:")..
Choć ostanio można jemu przyglądać sie z okna..tak leje..:(

Ja ostatnio widzę tylko kobiety w ciąży albo mamy z wózkami :) wylęgły jak to mówią na słoneczko :)
Nie mogę się doczekać jak ja będę pchała wózek.
Agnezz mój mąż jak poruszyłam temat wózków okazało się że już rozmawiał z kumplem (tym co za 2 tyś mają) i kombinuje żeby nam załatwił "po znajomości" o ironio losu- tyle kasy ?? Niby taniej mają sprzedać, ale to podobno kobiety szastają pieniądzami. Zaczęłam dyskusję z nim (bo nic mi nie mówił na ten temat) to zaczął się burzyć ;) Odłożyłam na półkę temat- nie wiem czy stać nas na taki wózek... szajbus jeden :)
Jeszcze nie skończyliśmy rozmowy, ale jak on się uprze...
Buziaczki a ja zmykam do pracy :)

reklama
Hihi Izabelko, a myślałam, że to kobiety tylko takie... No mój mąż jak mu pokazałam ten za 2900 stuknął się w czoło...no i wczoraj zgodnie stwierdziliśmy, że na dzień dzisiejszy gdybyśmy musieli kupować to byśmy kupili ten co Ci wczoraj pokazywałam ;)
Ale wiesz..ja nawet w ciąży nie jestem, więc zanim będę to pewnie 10 tysięcy razy zmienię zdanie :D
Pozdrawiam

Do góry