Elzbietko, teraz czekam na @ okolo 13-14. 06. a potem... do dziela : No chyba , ze po tescie okaze sie... ale nie spoko nie nastawiam sie ,bo znow sie rozczaruje Po prostu grzecznie czekam na bieg wydarzen z radoscia na ustach i modlitwa w sercu...nie tylko za siebie
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
aga26ka , bedzie dobrze!!wszytskie dostaniemy tyle fasolek ile chcemy!!i bedzie, jest super!!
Elżbietka
mother of two sons&angel
w sumie róznie bywa z tym optymizmem...ale staram sie nie tracic go na długo...
m.a.l.i.n.k.a
Fanka BB :)
MONIQA ja do gina wibieram sie dopiero za kawalek teraz kompletnie brak czasu
Elzbietko,
o mnie tez nie zapominaj bo ja tu cichutko siedze ale wam kibicuje i samej sobie troche tez ;D
dzis mialam mila niespodzianke, bo jak rano zmywalam filizanki po sniadaniu to widze ze na naszym dzrzewie przy oknie skacze kardynal - to taki czerwono ubarwiony ptak, wiec sie rzuca w oczy w zieleni. zaczelam mu sie przypatrywac i co widze - malenstwo szare i pierzaste siedzi i tak dziub rozwiera ze mu prawie trzewia widac a ojczulek go zywi. male az sie treslo na to jedzonko. caly kwadrans sie przypatrywalam temu rodzinnemu zyciu. i tak zalowalam ze my malenstwa nie mamy bo bym go od razu w zlewozmywak wsadzila i mial by lekcje biologii na zywo.;D widok byl rzeczywiscie milutki.
o mnie tez nie zapominaj bo ja tu cichutko siedze ale wam kibicuje i samej sobie troche tez ;D
dzis mialam mila niespodzianke, bo jak rano zmywalam filizanki po sniadaniu to widze ze na naszym dzrzewie przy oknie skacze kardynal - to taki czerwono ubarwiony ptak, wiec sie rzuca w oczy w zieleni. zaczelam mu sie przypatrywac i co widze - malenstwo szare i pierzaste siedzi i tak dziub rozwiera ze mu prawie trzewia widac a ojczulek go zywi. male az sie treslo na to jedzonko. caly kwadrans sie przypatrywalam temu rodzinnemu zyciu. i tak zalowalam ze my malenstwa nie mamy bo bym go od razu w zlewozmywak wsadzila i mial by lekcje biologii na zywo.;D widok byl rzeczywiscie milutki.
Izabelka
Oski i Wercia
Ja ostatnio widzę tylko kobiety w ciąży albo mamy z wózkami wylęgły jak to mówią na słoneczko
Nie mogę się doczekać jak ja będę pchała wózek.
Agnezz mój mąż jak poruszyłam temat wózków okazało się że już rozmawiał z kumplem (tym co za 2 tyś mają) i kombinuje żeby nam załatwił "po znajomości" o ironio losu- tyle kasy ?? Niby taniej mają sprzedać, ale to podobno kobiety szastają pieniądzami. Zaczęłam dyskusję z nim (bo nic mi nie mówił na ten temat) to zaczął się burzyć Odłożyłam na półkę temat- nie wiem czy stać nas na taki wózek... szajbus jeden
Jeszcze nie skończyliśmy rozmowy, ale jak on się uprze...
Buziaczki a ja zmykam do pracy
Nie mogę się doczekać jak ja będę pchała wózek.
Agnezz mój mąż jak poruszyłam temat wózków okazało się że już rozmawiał z kumplem (tym co za 2 tyś mają) i kombinuje żeby nam załatwił "po znajomości" o ironio losu- tyle kasy ?? Niby taniej mają sprzedać, ale to podobno kobiety szastają pieniądzami. Zaczęłam dyskusję z nim (bo nic mi nie mówił na ten temat) to zaczął się burzyć Odłożyłam na półkę temat- nie wiem czy stać nas na taki wózek... szajbus jeden
Jeszcze nie skończyliśmy rozmowy, ale jak on się uprze...
Buziaczki a ja zmykam do pracy
reklama
A
Agnezzz
Gość
Hihi Izabelko, a myślałam, że to kobiety tylko takie... No mój mąż jak mu pokazałam ten za 2900 stuknął się w czoło...no i wczoraj zgodnie stwierdziliśmy, że na dzień dzisiejszy gdybyśmy musieli kupować to byśmy kupili ten co Ci wczoraj pokazywałam
Ale wiesz..ja nawet w ciąży nie jestem, więc zanim będę to pewnie 10 tysięcy razy zmienię zdanie
Pozdrawiam
Ale wiesz..ja nawet w ciąży nie jestem, więc zanim będę to pewnie 10 tysięcy razy zmienię zdanie
Pozdrawiam