reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja też liczę na grudzień ;D kasuję już suwaczek bo nie jest mi do niczego potrzebny ::)
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze ;)

Cześć dziewczyny!
Mila1 a moze jeszcze za wczesnie na tescik... zaczekaj kilka dni i powtórz jak @ nie przyjdzie! Trzymam kciuki!
Ja tracę nadzieję :( Tempka spadła o 2 kreseczki :( ale @ nie widac a dzisiaj mi straaasznie niedobrze no i dalej siusiam bardzo często... Ale jakoś przez tą temperaturę straciłam nadzieję. Chyba się jednak niestety nie udało :( Mam dziś doła i tyle :( :( :(

Ines na teście napisane było że wykrywa już 6 dniową ciążę ( a ja według obliczen już 13 dni) więc teraz już tylko pozostało mi czekać na @ albo test był walnięty albo już nie wiem
@ nigdy mi się nie spóźniała tylko teraz no i jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem
Nie wiem co się dzieje ale jak jeszcze przez parę dni nie dostanę @ to napewno zatestuję jeszcze raz

Ines, zadnych dolow. Nie wolno wpadac w doline. Trzeba kroczyc przez zycie z usmiechnieta buzia!!! O taka :D :D :D

mila1 - na testach wiele pisza, a potem okazuje sie, ze trzeba robic duzo po spoznieniu bo wczesniej nie wychodza. Moze i one sa w stanie w 6 dniu juz pokazac, ale musisz miec duze stezenie hormonu zapewne, a nie kazdemu poziom od razu tak mocno rosnie. Wiec spokojnie odczekaj jeszcze.

Ja jak mialam spoznienia kiedys @ to maz nie pozwolil mi robic za szybko testow. Robilam dopiero kilkanascie dni po spodziewanym @, uwazal, ze po prostu nie ma sensu sie schizowac, jak test po postu moze nie pokazac prawdy.
Wam wiec tez radze odrobine cierpliwosci. Bedzie dobrze kochane :)

Agutek taki mam zamiar czekać bo przecież nic innego nie mogę zrobić jak się nie pojawi jeszcze z trzy dni to znowu będę testować
Dzięki

Mila1, Agutek dobrze mówi!!!! Dokładnie tak! Na testach piszą różne dziwne rzeczy :) Pierwszą ciąże mi test wykrył dopiero z tego co pamiętam 4 dni po spodziewanej @. Wcześniej robiłam i nic! Nie było żadnej kreseczki. Dopiero 4 dni po terminie @ pojawiła się taka słabiutka kreseczka, której mój mąż nawet nie mógł się dopatrzec! A taka ładna wyraźna to wyszła chyba z dopiero z 7 dni po terminie @!!!! Więc spokojnie! Jak już wiele razy dziewczyny mówiły tutaj: póki nie ma @ jest nadzieja!

reklama
Do góry