reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Ja też liczę na grudzień ;D kasuję już suwaczek bo nie jest mi do niczego potrzebny ::)
Mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze ;)

Cześć dziewczyny!
Mila1 a moze jeszcze za wczesnie na tescik... zaczekaj kilka dni i powtórz jak @ nie przyjdzie! Trzymam kciuki!
Ja tracę nadzieję :( Tempka spadła o 2 kreseczki :( ale @ nie widac a dzisiaj mi straaasznie niedobrze no i dalej siusiam bardzo często... Ale jakoś przez tą temperaturę straciłam nadzieję. Chyba się jednak niestety nie udało :( Mam dziś doła i tyle :( :( :(

Ines na teście napisane było że wykrywa już 6 dniową ciążę ( a ja według obliczen już 13 dni) więc teraz już tylko pozostało mi czekać na @ albo test był walnięty albo już nie wiem
@ nigdy mi się nie spóźniała tylko teraz no i jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem
Nie wiem co się dzieje ale jak jeszcze przez parę dni nie dostanę @ to napewno zatestuję jeszcze raz

Ines, zadnych dolow. Nie wolno wpadac w doline. Trzeba kroczyc przez zycie z usmiechnieta buzia!!! O taka :D :D :D

mila1 - na testach wiele pisza, a potem okazuje sie, ze trzeba robic duzo po spoznieniu bo wczesniej nie wychodza. Moze i one sa w stanie w 6 dniu juz pokazac, ale musisz miec duze stezenie hormonu zapewne, a nie kazdemu poziom od razu tak mocno rosnie. Wiec spokojnie odczekaj jeszcze.

Ja jak mialam spoznienia kiedys @ to maz nie pozwolil mi robic za szybko testow. Robilam dopiero kilkanascie dni po spodziewanym @, uwazal, ze po prostu nie ma sensu sie schizowac, jak test po postu moze nie pokazac prawdy.
Wam wiec tez radze odrobine cierpliwosci. Bedzie dobrze kochane :)

Agutek taki mam zamiar czekać bo przecież nic innego nie mogę zrobić jak się nie pojawi jeszcze z trzy dni to znowu będę testować
Dzięki

Mila1, Agutek dobrze mówi!!!! Dokładnie tak! Na testach piszą różne dziwne rzeczy :) Pierwszą ciąże mi test wykrył dopiero z tego co pamiętam 4 dni po spodziewanej @. Wcześniej robiłam i nic! Nie było żadnej kreseczki. Dopiero 4 dni po terminie @ pojawiła się taka słabiutka kreseczka, której mój mąż nawet nie mógł się dopatrzec! A taka ładna wyraźna to wyszła chyba z dopiero z 7 dni po terminie @!!!! Więc spokojnie! Jak już wiele razy dziewczyny mówiły tutaj: póki nie ma @ jest nadzieja!

reklama
Do góry