reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Kamilka spokoj jak to mowi moje kochnaie , poczekaj jeszcze ... a wynik bedzie bardziej wiarygodny oczywiscie na plus  :laugh:
Maniolek no po spotkaniach tak bywa  ;)
Ines glowa do gory  :)
Elzbietko to tak jak ja ...nic mi sie nie chce ....leń totalny dzisiaj , a gardlo coraz bardziej boli  :-[

reklama
tzn 4 tygodnie po spodziewanej następnej@.czyli w sumie to juz w 6 tyg.

was tez wywaliło z forum.?przez 30 minut nie mołam wejść na strone.

Elzbietka rozumiem cie doskonale :-[, ja naszczescie nie mam dzisiaj szefa w pracy wiec troszke poleniuchuje , to znaczy zrobie te mniej wazne ale bardziej przyjemne rzeczy.....tez mi sie chce spac....najchetniej wlazlabym pod kocyk z herbatka i nie wychodzila az do przyjscia mojego kochania , a i on potem by nie wychodzil ;D

Aga mnie tez "wywalilo" i ostatnio zdaza sie to czesto :(

Dziewczyny w ciągu godziny sikałam 6 razy!!! To chyba strasznie często! Objawów zapalenia pęcherza nie mam... nic nie boli. Jak miałam raz w życiu zapalenie to bolało jak nie wiem co! Oby to dzidzi było!!!! No w środę testuje jeśli @ nie przylezie... Na razie jej nie ma! ;)

:D
Ines zycze ci tego sikania 20razy na godzine ....no moze przesadzam , ale sikaj czesto i gesto ....bo to superaski objaw bebika ....ale bedzie fajnie :laugh: :laugh: :laugh:

Ines zazdroszcze ci tego sikania też bym tak chciała ja niestety nie mam żadnych objawów ciążowych tylko brzuch mnie boli ale tak na @ pewnie lada chwila się zjawi :( :( :(

Cześć dziewczynki! To znowu ja :) Pewnie już mnie nie pamiętacie :(
Ale ja o Was pamiętam.
U mnie trwa remont, tzn. mój pokój. To już tydzień. Mam tego serdecznie dość. Jestem nerwowa i łatwo doprowadzić mnie do płaczu.
Nie myślę wogóle o fasolce. Już sie pogodziłam z tym, że ona przujdzie kiedy będzie jej czas. A jak przyjdzie to ja się bardzo ucieszę.
Dziś na górnym śląsku taki pochmurny dzień. Spać sie chce. A tu jeszcze późnym popoludniem czeka mnie sprzatanie :(
POzdrawiam Was i życzę lepszych humorków niz moj .

reklama
Wiecie co dziewczyny... chyba nie wytrzymam i jutro rano zatestuje :) Jest mi niedobrze, piersi pobolewaj, siusiam nonstop, dużo śluziku ale jakiś dziwny jak by taki trochę płodny  ::) Czuję się osłabiona i wciąż kłuje mnie brzuszek w różnych miejscach, ale najbardziej w jednym tak z prawej strony... Podobnie kłuło i ciągnęło jak byłam w ciąży z Areczkiem!!!! Jejku ale się nakręcam. Trzymajcie kciuki żebym się nie zawiodła. A i badania odebrałam z 21 dc. Progesteron i estradiol SUPER po prostu w górnych granicach dla fazy lutealnej... Jejku tak bardzo bardzo pragnę dzidzi!!!!

Do góry