reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
wszyscy poszli do pracy.
a wiecie jak byłam w pierwszej ciązy to w 4 tygodniu mi wychodziły testy ujemne, także tak sobie myślę że taki wynik nie zawsze przesądza.

:)
jeszcze raz dziendobry , cichutko , cichutko , jak sie dzisiaj czujecie po dlugim weekendzie ? ja tak sobie , gardlo bardzo pobolewa i wogole czuje sie dziwnie , chyba cos mnie bierze ....taka niewyrazna jestem ....a u mnie owu juz za rogiem i do pracy trzeba sie brac :)

Ines nie martw sie tym że tempka Ci spadła to jeszcze o niczym nie świadczy!
ja mam ochotę zrobuć test już w sumie juz po terminie @ ale sie niecierpliwię dziewczyny co robić? ::) ::) ::) ::)

Dzień doberek :)

Ines, Mila trzymam kciuki

Oj wczoraj miałam intensywne popołudnie i wieczór  ;) moja przyjaciółka + Sofia blanc de blanc = dzisiaj głowa mnie boli  ;)

reklama
no to moniolek narozrabiałaś ;D

KA milka, moze w środe??zawsze to lika dni na podwyzszenie poziomy bHCG :)??

Ines, mnie wlasnie temp najbardziej stresowałam, wiec przestałam ją mierzyc, teraz od czasu do czau mierze, ale nie z rana, bo nie pamiętam już :). temp nie jest wyznacznikeim ciązy!!

Do góry