reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
wszyscy poszli do pracy.
a wiecie jak byłam w pierwszej ciązy to w 4 tygodniu mi wychodziły testy ujemne, także tak sobie myślę że taki wynik nie zawsze przesądza.

:)
jeszcze raz dziendobry , cichutko , cichutko , jak sie dzisiaj czujecie po dlugim weekendzie ? ja tak sobie , gardlo bardzo pobolewa i wogole czuje sie dziwnie , chyba cos mnie bierze ....taka niewyrazna jestem ....a u mnie owu juz za rogiem i do pracy trzeba sie brac :)

Ines nie martw sie tym że tempka Ci spadła to jeszcze o niczym nie świadczy!
ja mam ochotę zrobuć test już w sumie juz po terminie @ ale sie niecierpliwię dziewczyny co robić? ::) ::) ::) ::)

Dzień doberek :)

Ines, Mila trzymam kciuki

Oj wczoraj miałam intensywne popołudnie i wieczór  ;) moja przyjaciółka + Sofia blanc de blanc = dzisiaj głowa mnie boli  ;)

reklama
no to moniolek narozrabiałaś ;D

KA milka, moze w środe??zawsze to lika dni na podwyzszenie poziomy bHCG :)??

Ines, mnie wlasnie temp najbardziej stresowałam, wiec przestałam ją mierzyc, teraz od czasu do czau mierze, ale nie z rana, bo nie pamiętam już :). temp nie jest wyznacznikeim ciązy!!

Do góry