reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja wciąż siusiam i siusiam ::) ::) ::) @ nie widac... oby tak dalej! :) Trzymajcie kciuki! PROSZE!!!!!!

reklama
Sossenko, jeśli @ nie przyjdzie to testuje w środe... Nie mogę się już doczekać! Nie wiem jak ja do tego czasu wytrzymam... :) Ale przekonałyście mnie żeby nie testować za wcześnie. Co ma byc to będzie, ale strasznie pragnę już Maluszka! Dzidziuś to moje największe marzenie od 5 cykli, a tak naprawdę od roku... Byłam co prawda w ciąży ale mój synek był bardzo chory i odszedł w 21 tygodniu ciąży... Po odczekaniu 3 miesięcy od porodu zaczęłam starania o drugą dzidzię... To już 5 cykl. Bardzo pragnę dizdzi.

dziendobry dziewczyny , nie bylo mnie caly dlugi weekend , tyle naklikalyscie , ze chyba nie przebrne przez calość ....moze ktos w wskrocie powie czy cos nowego sie stalo? moze ktos zafasolkowal? a moze ktos juz zatestowal pozytywnie ? ;)
pozdrawiam i milego dnia zycze
:laugh:

witam wszystkich

mila1
i jak tam u Ciebie??? POZYTYWNIE!!! mnie niespodziewanie zalało jak przeczytasz wczorajsze moje posty to zobaczysz jakie mam postanowienia na ten miesiąc ;)

pozdrawiam i życzę pomyślnych testowanek :)

reklama
Cześć kajunia zrobiłam test wczoraj rano ale niestety wyszedł negatywnie była tylko jedna kreseczka :( :( :(
ale @ jeszcze nie ma nie wiem co się dzieje zawsze jak w zegarku a tym razem się spóźnia
Tak szczerze to już nie mam nadziei na fasolkę w tym miesiącu
Przykro mi że u ciebie nie ma fasolki ale może w następnym miesiącu

Do góry