reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja wciąż siusiam i siusiam ::) ::) ::) @ nie widac... oby tak dalej! :) Trzymajcie kciuki! PROSZE!!!!!!

reklama
Sossenko, jeśli @ nie przyjdzie to testuje w środe... Nie mogę się już doczekać! Nie wiem jak ja do tego czasu wytrzymam... :) Ale przekonałyście mnie żeby nie testować za wcześnie. Co ma byc to będzie, ale strasznie pragnę już Maluszka! Dzidziuś to moje największe marzenie od 5 cykli, a tak naprawdę od roku... Byłam co prawda w ciąży ale mój synek był bardzo chory i odszedł w 21 tygodniu ciąży... Po odczekaniu 3 miesięcy od porodu zaczęłam starania o drugą dzidzię... To już 5 cykl. Bardzo pragnę dizdzi.

dziendobry dziewczyny , nie bylo mnie caly dlugi weekend , tyle naklikalyscie , ze chyba nie przebrne przez calość ....moze ktos w wskrocie powie czy cos nowego sie stalo? moze ktos zafasolkowal? a moze ktos juz zatestowal pozytywnie ? ;)
pozdrawiam i milego dnia zycze
:laugh:

witam wszystkich

mila1
i jak tam u Ciebie??? POZYTYWNIE!!! mnie niespodziewanie zalało jak przeczytasz wczorajsze moje posty to zobaczysz jakie mam postanowienia na ten miesiąc ;)

pozdrawiam i życzę pomyślnych testowanek :)

reklama
Cześć kajunia zrobiłam test wczoraj rano ale niestety wyszedł negatywnie była tylko jedna kreseczka :( :( :(
ale @ jeszcze nie ma nie wiem co się dzieje zawsze jak w zegarku a tym razem się spóźnia
Tak szczerze to już nie mam nadziei na fasolkę w tym miesiącu
Przykro mi że u ciebie nie ma fasolki ale może w następnym miesiącu

Do góry