reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kajunia strasznie mi przykro że się nie udało - napewno grudzień bedzie szczęśliwszy
moniolek- oj Ty goń mężusia - albo zastosuj taktykę oziębłości ze swojej strony .hihi
sossenka-trzymam kciuki
Ka milka- za Ciebie też mocno- dwa ( patrz wiadomość na priv)

reklama
axxa pisze:
ja uwielbiam horrorki... kiedys nawet o północy byłam na cmentarzu hihi

Axxa
cmentarz nocą i w dobrym towarzystwie to nawet fajne miejsce... Spotkaliśmy kiedyś na takim cmentarzu baaardzo dziwnych ludzi - no ale chyba nic w tym niezwykłego? ;)

Witajcie nowe Starające się :) Powodzenia dla wszystkich :)

Elżbietko Lana - a ja wciąż czekam na Wasze nowe suwaczki :)

Kajunia
przykro mi... Ale może to wcale nie koniec? Wiele kobiet ma @ w pierwszych miesiącach - oby tak było u Ciebie :)

Ka milka ale Twój suwaczek nowy to już na bank zobaczymy :)

Sossenko a kto lubi? Współczuję pracy w niedzielę...

A ja lenię się przy bb i czekam na wizytę przyjaciół... Milutko... :)

Uuugh..mam alergie na slowo "praca" a jutro trzeba bedzie tam pojsc. A mi sie tak nieeeee chceeeee :( :( :(

A dzisiaj to mi sie juz oczka zamykaja.

Esia milej imprezki zycze :)

Dzięki Agutek - zapowiada się miła leniwa "nasiadówka" przy wiśniówce :)

Ostatnio też mam alergię na pracę ::) Oj, żeby już fasolinka się pofatygowała, nie będę musiała oglądać za długo tych wszystkich... wrr...

Esia pisze:
Ostatnio też mam alergię na pracę ::) Oj, żeby już fasolinka się pofatygowała, nie będę musiała oglądać za długo tych wszystkich... wrr...

Tez tak mysle...wzielabym zwolnienie i wreszcie wypoczela. Strasznie tego potrzebuje bo do pracy nie ide juz z przyjemnosci a z przymusu :p

reklama
Ja nawet nie myślę o L4 - i jeśli tylko nie będę musiała (oby) to nie wezmę. Te kilka miesięcy się przemęczę ;) ale potem chcę wziąć cały macierzyński i pewnie większość wychowawczego. Ostatnio nie mam serca do pracy ::) Ale to zdecydowanie ich wina. Sami się proszą.

Do góry