reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

kajunia powodzenia napewno sie uda..wierze w to...Elżbietka mam nadzieje ze masz tam swoja upragniona fasolke

w to ze i ja mam tez wierze coraz bardziej...juz dawno tak okropnie sie nieczulam ....brzuch to mnie tak boli ze malo niezwariuje mam nadzieje ze boli na fasoeczke malutka:)

reklama
no mnie tez pobolewa. dzisiaj to juz nawet była pewna ze dostałąm @. akurat byłam w kościele i pedem do wc, a tam czysto ;D ;D ;D.
ciekawe co to wyniknie z tego??

wiki.25 , u ciebie to na 100% fasolka!! inaczej byc nie moze!!

wiki25 witaj serdecznie!

Ines jasne że jesteśmy umówione na środę ja ma cykle 28 dniowe
okres wypadał mi na dzisiaj do tego brałam clo (clostylbegyt) na wizycie u gina 31
października usłyszałam że jestem juz po owulacji że na pewno była i jajeczko się
uwolniło bo nie ma po nim śladów więc jak coś to w środe powinien wyjść już test
a objawów nie mam żadnych oprółcz tego że od tygodnia nie piję kawy i bardzo mnie
bolą piersi dotknąć ich nie mogę
Ines wierzę że uda nam sie w tym miesiącu bardzo mocno wpatrywałam sie w te teściki na początku
wątku :D :D :D

dzieki elzbietka tez mam taka nadzieje najgorsze ze caly czas prawie niewychodze z wc ...niedlugo sie wykoncze..dziwne bo niepamietam zebym miala takie objawy przy pierwszym i to juz tak wczesnie....Elżbietka ciesze sie ze to niebyla @ i mam nadzieje ze wspolnie bedziemy sie ciesztyc ze jej niedostalysmy :):):)

KA milka, jak to nie masz objawów?? a te piersi to co?? na zmiane pogody bola?? ;D fasolka jak nic!! trzymam kciukiz eby tym razem sie udało!!

wiki.25 ,to by było piękne, juz 2 lata czekam na moje szczeście...

Ja w sumie nie mam żadnych objawów... Siusiam tylko ciągle  ::) No i kłuje mnie trochę brzuszek z prawej strony... Piersi nie bolą, ale słyszałam, że jeżeli niedawno była laktacja (u mnie pod koniec kwietnia i pół maja, po śmierci Areczka mleko się po prostu lało!), to w kolejnej ciąży która się pojawi niedługi czas po laktacji piersi nie bolą... Może Ty wiesz coś o tym Elżbietko? To prawda?

Ines , prawde mówiąć nie słyszałam nic na ten temat...ale wiem ze i tak nie musza piersi bolec zarzz tak na początku ciązy. masz wieeelką szanse na to ze dzidziulek jst juz w tobie!! a jeli mialas laktacje po porodzie Aniołka, to prawdopodobnie dlatego nei zachodziałs w ciąze!!

KA milka, a ime juz wybrane dla dzidzi?? :) bo napewno tam jest!!

reklama
Ja także trzymam za Was kobitki kciuki. W tym miesiącu mi się nie udało, ale przed nami jest piękny miesiąc grudzień. Kocham ten miesiąc i mam nadzieję, że będzie szczęśliwy.
Czekam na bardzo miłe wieści  :). W necie będę pewnie dopiero w środę  :mad: (bo jestem u mamy w necie) ale pogratulować napewno Wam nie zapomnę.

Jeny już nie mogę się doczekać Waszego szczęścia.

Do góry