reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć dizewczyny :)
Witaj Wiki25 :)
U mnie nadal zero @ objawów... Chociażn przyznam się, że wczoraj późno wieczorem zuważyłam w śluzie kropeczkę czerwoną i przeryczałam pół nocy że znowu nici z dzidzi... ::) ::)
Ale dzisiaj nic... zadnego plamienia żednej krewki. OBY NIE PRZYSZŁA WSTRĘTNA @!!!!
Czekam do środy - to będzie jeden dzień po spodziewanej @ i zatestuję. Brzuszek na dole trochę mnie pobolewa ale tylo w jednym miejscu, kłuje tak dziwnie z prawej strony... oby to nie na @....
A co u Was? Jak tam KAmilko? Aktualna nasza umowa? Który to dzień cyklu u Ciebie i ilu dniowe cykle masz? Nie masz suwaczka... dlatego pytam :)

reklama
Przykro mi Kajunia :(

Chyba najlepiej zdać się na los ::) Wpadka kontrolowana, to jest to o czym marzę :p ;) Bez tego niecierpliwego czekania, bez robienia sobie nadziei i rozczarowania z przyjścia @ ::)

Kajunia, strasznie Ci współczuję... :( Mam nadzieję, że nie reagujesz tak bardzo źle jak ja na te niepowodzenia... Boli serduszko prawda? :( Znam z autopsji... :(
Mam nadzieję że uda Ci się teraz w tym cyklu i będziesz najszczęśliwszą mamusią na świecie ;)

wiki.25 , witam cie gorąco i słonecznie wsród nas!! i czekamna wieci o fasolince u ciebie!!

sossenka , przeraziłam sie dawką bromokryptyny jak bierzesz!! jak sie czujesz po takiej dawce?? ja po dwóch tabl bromergonu dziennie padałam, ciśnienie miałam 70/40. nos zatkany, ciagle bym spała, nudności idt. ale soe przyzwyczaiłam. tylko ze dla mnie nie pomagało branie tego, wiec odstawiłam juz prawie 2 miesiace temu. i o dziwo!!od około 3 tyg nie mam wycieku z piersi!!! a cały czas miałam, nawet przy braniu bromka. a jak odstawiłam, to przestało :). mój ostatni "pomiar" prolaktyny wynosił  94,8. a ty jakie masz poziomy??
a TK nie jest najlpeszy do badań tkanek miekkich

kajunia , przykro mi, mam nadzieje ze wkrótce sie uda!

Ines  trzymam kciuki ze by te kłucia to były na fasolke!!na pewno tak jest!!

Dzięki Elżbietko za wiarę w moją dzidzię ;)
A co u Ciebie? Nadal nie ma @? Kiedy ponownie testujesz? Może dołączysz się do mnie i KAmilki i w środę zamieścimy wszystkie 3 teściczki z dwoma grubymi krechami? ;)

prawde mówiąc mam zamiar testowac w piętak jak nei przyjdzie @. bo do teraz jej nie ma :) :). objawow zreszta tez nie ::), przynajmniej nie stsram sie ich dopatrywac i na siłe przypisywac. czekam na ewidentne objawy ciązy, a ich nie ma ::)
a cyz do piątku wytrzymam??nie wiem :)

Ines szczerze powiem, że nie dopuszczam do siebie żalu, bo przecież sama nie będę się dołować!!! Poprostu tym razem się nie udało, dlatego teraz mam motywację i zdaję się na los! Tak na marginesie mówiąc, pisałyśmy niedawno, że nie ma co liczyć owu (jak ktoś zrezygnje z obserwacji to nie liczy dni....). NIEPRAWDA ja już wiem kiedy będzie następna owulacja, chyba że znowu natura splecie figla i wszystko po raz kolejny się poprzestawia. Mówiąc szczerze mąż był bardziej załamany niż ja. Postanowiliśmy od wczoraj wogóle nie myśleć o dziecku, bo tylko nam to przeszkadza. Wyrzuciła swój termometr, karty obserwacji i czekam.....

Kobietki teraz ja trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że WAM się uda.

Wiki25 witam serdecznie i życzę powodzenia.

Dzisiaj testuje mila1 mam nadzieję, że zobaczyła te II upragnione kreseczki  :)

Elżbietko DZIĘKI i też mam taką nadzieję :). Los do tej pory był dla mnie przykry więc może teraz wszystko się zmieni ;).

Aha i wierzę w to, że Ty już nosisz w sobie malutką istotkę a wredna @ zapomniała o Tobie na ładnych pare miesięcy.

Trzymajcie się ciepło

reklama
ja tez mam taką nadzieje. ale jakos ta fasolka (jest czy nie ma) bawi sie w chowanego ::)

LANA, jak sytuacja na froncie@?? czysy teren??oby tak dalej, ale tylko i wyłacznei z przyczyn fasolkowych. zadnych zaburzeń!!

Do góry