reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Cześć dizewczyny :)
Witaj Wiki25 :)
U mnie nadal zero @ objawów... Chociażn przyznam się, że wczoraj późno wieczorem zuważyłam w śluzie kropeczkę czerwoną i przeryczałam pół nocy że znowu nici z dzidzi... ::) ::)
Ale dzisiaj nic... zadnego plamienia żednej krewki. OBY NIE PRZYSZŁA WSTRĘTNA @!!!!
Czekam do środy - to będzie jeden dzień po spodziewanej @ i zatestuję. Brzuszek na dole trochę mnie pobolewa ale tylo w jednym miejscu, kłuje tak dziwnie z prawej strony... oby to nie na @....
A co u Was? Jak tam KAmilko? Aktualna nasza umowa? Który to dzień cyklu u Ciebie i ilu dniowe cykle masz? Nie masz suwaczka... dlatego pytam :)

reklama
Przykro mi Kajunia :(

Chyba najlepiej zdać się na los ::) Wpadka kontrolowana, to jest to o czym marzę :p ;) Bez tego niecierpliwego czekania, bez robienia sobie nadziei i rozczarowania z przyjścia @ ::)

Kajunia, strasznie Ci współczuję... :( Mam nadzieję, że nie reagujesz tak bardzo źle jak ja na te niepowodzenia... Boli serduszko prawda? :( Znam z autopsji... :(
Mam nadzieję że uda Ci się teraz w tym cyklu i będziesz najszczęśliwszą mamusią na świecie ;)

wiki.25 , witam cie gorąco i słonecznie wsród nas!! i czekamna wieci o fasolince u ciebie!!

sossenka , przeraziłam sie dawką bromokryptyny jak bierzesz!! jak sie czujesz po takiej dawce?? ja po dwóch tabl bromergonu dziennie padałam, ciśnienie miałam 70/40. nos zatkany, ciagle bym spała, nudności idt. ale soe przyzwyczaiłam. tylko ze dla mnie nie pomagało branie tego, wiec odstawiłam juz prawie 2 miesiace temu. i o dziwo!!od około 3 tyg nie mam wycieku z piersi!!! a cały czas miałam, nawet przy braniu bromka. a jak odstawiłam, to przestało :). mój ostatni "pomiar" prolaktyny wynosił  94,8. a ty jakie masz poziomy??
a TK nie jest najlpeszy do badań tkanek miekkich

kajunia , przykro mi, mam nadzieje ze wkrótce sie uda!

Ines  trzymam kciuki ze by te kłucia to były na fasolke!!na pewno tak jest!!

Dzięki Elżbietko za wiarę w moją dzidzię ;)
A co u Ciebie? Nadal nie ma @? Kiedy ponownie testujesz? Może dołączysz się do mnie i KAmilki i w środę zamieścimy wszystkie 3 teściczki z dwoma grubymi krechami? ;)

prawde mówiąc mam zamiar testowac w piętak jak nei przyjdzie @. bo do teraz jej nie ma :) :). objawow zreszta tez nie ::), przynajmniej nie stsram sie ich dopatrywac i na siłe przypisywac. czekam na ewidentne objawy ciązy, a ich nie ma ::)
a cyz do piątku wytrzymam??nie wiem :)

Ines szczerze powiem, że nie dopuszczam do siebie żalu, bo przecież sama nie będę się dołować!!! Poprostu tym razem się nie udało, dlatego teraz mam motywację i zdaję się na los! Tak na marginesie mówiąc, pisałyśmy niedawno, że nie ma co liczyć owu (jak ktoś zrezygnje z obserwacji to nie liczy dni....). NIEPRAWDA ja już wiem kiedy będzie następna owulacja, chyba że znowu natura splecie figla i wszystko po raz kolejny się poprzestawia. Mówiąc szczerze mąż był bardziej załamany niż ja. Postanowiliśmy od wczoraj wogóle nie myśleć o dziecku, bo tylko nam to przeszkadza. Wyrzuciła swój termometr, karty obserwacji i czekam.....

Kobietki teraz ja trzymam za Was kciuki i mam nadzieję, że WAM się uda.

Wiki25 witam serdecznie i życzę powodzenia.

Dzisiaj testuje mila1 mam nadzieję, że zobaczyła te II upragnione kreseczki  :)

Elżbietko DZIĘKI i też mam taką nadzieję :). Los do tej pory był dla mnie przykry więc może teraz wszystko się zmieni ;).

Aha i wierzę w to, że Ty już nosisz w sobie malutką istotkę a wredna @ zapomniała o Tobie na ładnych pare miesięcy.

Trzymajcie się ciepło

reklama
ja tez mam taką nadzieje. ale jakos ta fasolka (jest czy nie ma) bawi sie w chowanego ::)

LANA, jak sytuacja na froncie@?? czysy teren??oby tak dalej, ale tylko i wyłacznei z przyczyn fasolkowych. zadnych zaburzeń!!

Do góry