reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc dziewczyny! cos ostatnio nie mam szczescia dopiero udalo mi sie wyleczyc z infekcji zatok i gardla ( bralam antybiotyk) a teraz dostalam zapalenia pecherza, najdziwniejsze jest to ze ten antybiotyk dziala tez na drogi moczowe pozytywnie oczywiscie, wiec nie wiem jakim cudem zrobilo mi sie to zapalenie??? I w dodatku mam dostac @ w poniedzialek ech!!!
Latam do kibelka co 5 min, i mam parcie na pecherz i pieczenie ze hej!
Mam nadzieje ze wy macie sie lepiej ode mnie i w poniedzialek zobacze jakies pozytywne tesciki !!!

Witam wszystkich, dzień dobry, dzień dobry ;D

U nas znowu słoneczka brak, ale humorek mi nawet dopisuje ;) Nawet świadomość, że jutro idę do pracy na 10 godzin mnie nie dobija ;) Na razie ;D
Mężulek jeszcze śpi, ja gotuję żurek i oczywiście czytam bb :D

TO-LA - współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Fasolka czeka ;)

Elżbietka RM miałam robiony 2 lata temu i wynik wskazał mikrogroczulaka, pół roku temu miałam robiony TK, ale nic nie wyszło , prolaktyna nadal podwyższona bez zmian, prawdopodobnie TK nie był tak czuły jak RM i nic nie wyszło, leki biorę jak brałam- bromokryptynę 9 tabletek na dobę, to chyba dużo?jeśli tak już od 2 lat w takich dawkach? :)

:laugh: witam witam ..jestem tu od wczoraj.i czytam wszystko co pisecie..bo czekam na moja perełke w brzuszku...mam nadzieje ze jest tam:)..jeszcze pare dni i zrobie test:)..kurcze denerwuje sie strasznie tak bardzo pragne tgo:):)
jakos przy pierwszej niedenerwowalam sie wogole..moze dlatego ze zrobilam test bo sie spoznialo...i byla to niespodzianka a tu czekam :)

Bo najlepsze są takie niespodzianki - i nie ma nerwów czekania, niepewności ;)

Witaj wiki.25 :D Życzę fasolki w brzuszku :D

dzieki wam...mam nadzieje ze bedzie ta fasoleczka:D...kurcze boli mnie tak brzuch od 3 dni ale pewnie to z nerwow...a najgorsze teraz to czekaniebuu..pomalu opadam z sił..

reklama
Witam
U mnie bardzo złe wieści!!!!! Wczoraj niespodziewanie przyszła @ :mad: to był 26dc ::) (@ zawsze miałam jak w zegarku co 31dni). Nie wiem co się stało, że mam taki krótki cykl, w sumie faza lutealna trwała 11 dni (to chyba nie aż tak źle). W sumie nie jestem załamana...no ale liczyłam że tym razem się uda!!!
Teraz rezygnuję ze wszystkich obserwacji - nie mierzę temperatury, nie obserwuję śluzu poprostu zdaję się na los!!!

pozdrawaim

Do góry