reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
czesc dziewczyny! cos ostatnio nie mam szczescia dopiero udalo mi sie wyleczyc z infekcji zatok i gardla ( bralam antybiotyk) a teraz dostalam zapalenia pecherza, najdziwniejsze jest to ze ten antybiotyk dziala tez na drogi moczowe pozytywnie oczywiscie, wiec nie wiem jakim cudem zrobilo mi sie to zapalenie??? I w dodatku mam dostac @ w poniedzialek ech!!!
Latam do kibelka co 5 min, i mam parcie na pecherz i pieczenie ze hej!
Mam nadzieje ze wy macie sie lepiej ode mnie i w poniedzialek zobacze jakies pozytywne tesciki !!!

Witam wszystkich, dzień dobry, dzień dobry ;D

U nas znowu słoneczka brak, ale humorek mi nawet dopisuje ;) Nawet świadomość, że jutro idę do pracy na 10 godzin mnie nie dobija ;) Na razie ;D
Mężulek jeszcze śpi, ja gotuję żurek i oczywiście czytam bb :D

TO-LA - współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia :) Fasolka czeka ;)

Elżbietka RM miałam robiony 2 lata temu i wynik wskazał mikrogroczulaka, pół roku temu miałam robiony TK, ale nic nie wyszło , prolaktyna nadal podwyższona bez zmian, prawdopodobnie TK nie był tak czuły jak RM i nic nie wyszło, leki biorę jak brałam- bromokryptynę 9 tabletek na dobę, to chyba dużo?jeśli tak już od 2 lat w takich dawkach? :)

:laugh: witam witam ..jestem tu od wczoraj.i czytam wszystko co pisecie..bo czekam na moja perełke w brzuszku...mam nadzieje ze jest tam:)..jeszcze pare dni i zrobie test:)..kurcze denerwuje sie strasznie tak bardzo pragne tgo:):)
jakos przy pierwszej niedenerwowalam sie wogole..moze dlatego ze zrobilam test bo sie spoznialo...i byla to niespodzianka a tu czekam :)

Bo najlepsze są takie niespodzianki - i nie ma nerwów czekania, niepewności ;)

Witaj wiki.25 :D Życzę fasolki w brzuszku :D

dzieki wam...mam nadzieje ze bedzie ta fasoleczka:D...kurcze boli mnie tak brzuch od 3 dni ale pewnie to z nerwow...a najgorsze teraz to czekaniebuu..pomalu opadam z sił..

reklama
Witam
U mnie bardzo złe wieści!!!!! Wczoraj niespodziewanie przyszła @ :mad: to był 26dc ::) (@ zawsze miałam jak w zegarku co 31dni). Nie wiem co się stało, że mam taki krótki cykl, w sumie faza lutealna trwała 11 dni (to chyba nie aż tak źle). W sumie nie jestem załamana...no ale liczyłam że tym razem się uda!!!
Teraz rezygnuję ze wszystkich obserwacji - nie mierzę temperatury, nie obserwuję śluzu poprostu zdaję się na los!!!

pozdrawaim

Do góry