reklama
TO-LA
Fanka BB :)
czesc dziewczyny! cos ostatnio nie mam szczescia dopiero udalo mi sie wyleczyc z infekcji zatok i gardla ( bralam antybiotyk) a teraz dostalam zapalenia pecherza, najdziwniejsze jest to ze ten antybiotyk dziala tez na drogi moczowe pozytywnie oczywiscie, wiec nie wiem jakim cudem zrobilo mi sie to zapalenie??? I w dodatku mam dostac @ w poniedzialek ech!!!
Latam do kibelka co 5 min, i mam parcie na pecherz i pieczenie ze hej!
Mam nadzieje ze wy macie sie lepiej ode mnie i w poniedzialek zobacze jakies pozytywne tesciki !!!
Latam do kibelka co 5 min, i mam parcie na pecherz i pieczenie ze hej!
Mam nadzieje ze wy macie sie lepiej ode mnie i w poniedzialek zobacze jakies pozytywne tesciki !!!
malaga
Fanka BB :)
Witam wszystkich, dzień dobry, dzień dobry ;D
U nas znowu słoneczka brak, ale humorek mi nawet dopisuje Nawet świadomość, że jutro idę do pracy na 10 godzin mnie nie dobija Na razie ;D
Mężulek jeszcze śpi, ja gotuję żurek i oczywiście czytam bb
TO-LA - współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Fasolka czeka
U nas znowu słoneczka brak, ale humorek mi nawet dopisuje Nawet świadomość, że jutro idę do pracy na 10 godzin mnie nie dobija Na razie ;D
Mężulek jeszcze śpi, ja gotuję żurek i oczywiście czytam bb
TO-LA - współczuję i życzę szybkiego powrotu do zdrowia Fasolka czeka
Elżbietka RM miałam robiony 2 lata temu i wynik wskazał mikrogroczulaka, pół roku temu miałam robiony TK, ale nic nie wyszło , prolaktyna nadal podwyższona bez zmian, prawdopodobnie TK nie był tak czuły jak RM i nic nie wyszło, leki biorę jak brałam- bromokryptynę 9 tabletek na dobę, to chyba dużo?jeśli tak już od 2 lat w takich dawkach?
wiki.25
mama kochanych brojków
:laugh: witam witam ..jestem tu od wczoraj.i czytam wszystko co pisecie..bo czekam na moja perełke w brzuszku...mam nadzieje ze jest tam..jeszcze pare dni i zrobie test..kurcze denerwuje sie strasznie tak bardzo pragne tgo
jakos przy pierwszej niedenerwowalam sie wogole..moze dlatego ze zrobilam test bo sie spoznialo...i byla to niespodzianka a tu czekam
jakos przy pierwszej niedenerwowalam sie wogole..moze dlatego ze zrobilam test bo sie spoznialo...i byla to niespodzianka a tu czekam
wiki.25
mama kochanych brojków
dzieki wam...mam nadzieje ze bedzie ta fasoleczka...kurcze boli mnie tak brzuch od 3 dni ale pewnie to z nerwow...a najgorsze teraz to czekaniebuu..pomalu opadam z sił..
reklama
kajunia
bliźniakowa mama :)
Witam
U mnie bardzo złe wieści!!!!! Wczoraj niespodziewanie przyszła @ to był 26dc : (@ zawsze miałam jak w zegarku co 31dni). Nie wiem co się stało, że mam taki krótki cykl, w sumie faza lutealna trwała 11 dni (to chyba nie aż tak źle). W sumie nie jestem załamana...no ale liczyłam że tym razem się uda!!!
Teraz rezygnuję ze wszystkich obserwacji - nie mierzę temperatury, nie obserwuję śluzu poprostu zdaję się na los!!!
pozdrawaim
U mnie bardzo złe wieści!!!!! Wczoraj niespodziewanie przyszła @ to był 26dc : (@ zawsze miałam jak w zegarku co 31dni). Nie wiem co się stało, że mam taki krótki cykl, w sumie faza lutealna trwała 11 dni (to chyba nie aż tak źle). W sumie nie jestem załamana...no ale liczyłam że tym razem się uda!!!
Teraz rezygnuję ze wszystkich obserwacji - nie mierzę temperatury, nie obserwuję śluzu poprostu zdaję się na los!!!
pozdrawaim