reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witaj Ines. Ja też mam problemy ze spaniem. Diś w nocy od 2 do 4 byłam tu na forum i czytałam Wasze wypowiedzi. Jeśli nie będziecie potrafiły zasnąć to zapraszam na pogaduchy. Idzę na śniadanko.papa

dzisiaj mężuś ma imieninki, chciałam dać mu TEN prezen. nic się nie stanie jak dam mu z małym opuźnieniem (o ile test wyjdzie pozytywnie!!!) ;)

Witaj Alo79 :) Jak nie będę mogła spać to sobie pogadamy ;)
Może i ja zaczekam z tym teścikiem jeszcze te 4, 5 dni? Bo mam na suwaczku 26 dniowy cykl ale bywa ostatnio różnie od 24 - 27 dni... hmm... namawiajcie mnie bardziej a zaczekam do środy ;) Jejku jak to dobrze że jesteście!  :-* :-* :-*

madziu wiem, nic nie jest gorsze jak rozczarowanie!!! nadzieja jeszcze jest - mała ale jest ;) oby @ tym razem nie przyszła ::)

Dziewczyny, nie testujcie tak szybko. Z tego co pamietam to ktoras juz tak robila, a potem byla bardzo zawiedziona. Nie powtarzajcie ciagle tego samego bledu, tylko niepotrzebnie narazacie sie na stres i cierpienie. A moze jednak sie udalo i jestescie w ciazy, a macie tylko za male stezenie hormonu. Czy naprawde warto tak ryzykowac? Naprawde radze wam poczekac przynajmniej do dnia @, chociaz nawet lepiej by bylo nawet kilka dni po.

reklama
Do góry