reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Witajcie dziewczynki te nowe i te co są tu już od dawna ;D ;D
Mam coś od 3 dni straszne problemy ze spaniem :( Nie moge spać w nocy, budzę sie po kilka razy w nocy a rano to już w ogole od 5, 6 przewracam się i spać nie moge :( Męczy mnie to bo potem dzień mam taki senny i humorek gorszy...
Co do dzidzi to nie wiem... tempka caly czas tryma poziom 36.8, 36.9 (po tym spadku na 36.5 w 5 dniu po owu), przed owu tez byla 36.5. Brzuszek troche mnie kłuje raz mocnie raz słabiej.. takie jakby skurcze.
Wczoraj zrobiłam trzecią serię hormonków, mam nadzieję ze wyjda dobrze. Wyniki moze beda w sobote.
A testuję chyba w niedziele... Wiem że powiecie ze to za wcześnie ale ja się już nie mogę doczekać! ::) :-[
Które testują ze mną w niedziele? Razem raźniej! ;D ;D ;D

Ines witaj. Ja chyba też zatestuję ale w sobotę - fakt że to będzie dopiero 26dc - ale niepewność mnie przerasta. U mnie ze spaniem jest podobnie - za to śpik łapie mnie w dzień. Dzisiaj tempka spadła mi o 0,01 stopnia ale cały czas jest wysoko, bo na 37,1 to już 12 dzień. troszkę pobolewa mnie brzusze jak na @ ale tylko chwilami. Piersi mam nadal obrzmiałe i strasznie mnie bolą (niestety nie mogę już zasypiać na brzuchu - straszny ból).
Mam jeszcze jedno pytania co do szyjki macicy: czy może ona się zmieniać codziennie???? dzisiaj jest (fakt) mała, ale twarda i szczelnie zamknięta. Śluzik mnie dosłownie zalewa....a przecież powinnien być to czas suchości. nie chcę sobie wmawiać ciąży - aczkolwiek z niecierpliwością na nią czekam.
Właśnie się dowiedziałam, że moja kumpela jest zafasolkowana :) kiedy przyjdzie na mnie czas?????

Alo79 witam serdecznie

Kajunia, mnie tez sluzik zalewa! Raz jest bardziej kremowy raz bardziej kleisty ale caly czas go bardzo duzo, jest biały i bezzapachowy...
Mam nadzieję że będą u nas dzidziulki :) I nie tylko u nas! :) Trzymam kciuki za jutrzejsze testowanko. Ja zaczekam chociaz do niedzieli ;)

u mnie śuz jest biały ale lejący w dużych ilościach więc jest lepki...(nie wiem czy to jest zrozumiałe co napisałam, ale nie wiem jak mam to opisać!!!). Mam taką nadzieję, że się udało, ale jak pobolewa mnie brzuch tak przychodzą głupie myśli że idzie @ :mad:

Kajunia ja ciesze sie z kazdej fasolki .I kazde niepowodzenie mnie smuci.Ale Wy dziewczyny macie duze szanse.Nie testujcie tylko za wczesnie.bo nawet jezeli wyjda II kreseczki moze sie cos wydazyc i @ przyjdzie.Wtedy bedziecie podwojnie zalamane.To przezywala Gochna. :) :)

czesc dziewczyny. dziękuję Wam bardzo za odpowiedz. napiszę zaraz jak czegoś więce się dowiem.
Bardzo tu u Was miło. Dzięki za miłe przywitanie. :laugh:

reklama
Dlatego tak bardzo się zastanawiam, czy robić ten test jutro. Kurczę to dopiero 26dc więc NAPEWNO wyjdzie negatywny...a ja wtedy stacę tę małą iskierkę nadzieji, która jeszcze we mnie jest  ::)
Masz rację @ ma przyjść za 7 dni więc poczekam...

Do góry