reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

u mnie tak samo...wykres inny jak poprzednie...wiec moze teraz sie udalo
testuje za 7 dni
za Ciebie tez trzymam mocno kciuczki

reklama
wiec kolejna osoba oczekujaca...nasze grono sie powieksza ;D
strasznie pobolew mnie brzusio jak na @ (ale chwilami) bo zawsze bole mialam 2 dni przed @ a brzuch bolal strasznie i caly czas

mnie tak jakby cmi, raczej caly czas, a chwilami zakuwa raz z jednej raz z drugiej strony...
ale za to piersi nie bola, tylko zrobily sie pelniejsze...
i generalnie nie wiem czy sobie to wmowilam, ale czuje to psychicznie, jakos tak jakbym wiedziala..
zobaczymy, zycze nam wszystkim dzidziulek z calego serca!

czesc dziewczyny. od 2 miesięcy staramy się z mężem o dziecko. ostatnio w 24 dniu cyklu miałam plamienia niewielkie(dotąd niespotykane). bardzo bolą mnie piersi. ale przed każdym okresem mnie bolą. ale to jeszcze nic. nie wiem co się ze mnią dzieje.cały cas mam zmiany nastrojów. aż po ataki histerii. mąż ma mnie już dość. nie wiem co się ze mnią dzieje. :(. zrobiłam sobie test ale wyszedł negatywny. a nastoje są nadal.
Witam Wyczekujących i serdecznie pozdrawiam

reklama
Do góry