reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ależ oczywiście! I jak mówiłam, przez 1sze 3-4 tyg. ciąży może nie być ŻADNYCH objawów! Nie przejmuj się! Pomyśl sobie " co będzie to będzie" to o wiele bardziej pomaga. Stres jest szkodliwy! Trzymam kciuki bardzo mocno. Kiedy testujesz? :)

reklama
w sumie orci mnie żeby zatestować jutro!!! (mężuś wraca z delegacji i ma jutro imieninki ;D)
a tak wogóle powinnam testować za 7 dni ::) ojjj strasznie się boję - ponownego rozczarowania buuu :(

oj nie oj nie! Nie testuj jutro! Najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, ostatecznie dzień przed! Na razie w Twoim organizmie nie ma jeszcze odpowiedniej ilości HCG! Poczekaj choć 5-6 dni!!  :)

Wiem wiem, tylko to oczekiwanie jest najgorsze. pobolewa mnie brzusio jak na @ :mad: i zalewa mnie śluzik ::)
Poczekam do wstrętnej @ (bo zawsze mam jak w zegarku)!!!

reklama
czesc kajunia,
zawsze mysle za to juz to, bo przeciez wszystkie znaki na ziemi i niebie tak mowia a tu @...
zawsze tez nie chce sie nastawiac, a jednak zawsze choc troszke mam nadzieje...
w tym miesiacu jekby cos jest inaczej... wiec moze jednak... sama nie wiem...

Do góry