reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Toluś-mam nadzieję,z e wstawisz szybciutko taki ciazowy:)-a na tym tylko teraz pocwiczysz wklejanie;)
Jesli chodzi o Twoje pytanie-ja liczę od dnia krwawienia-nie plamienia.-
Pozdrawiamy!:)

reklama
axxa pisze:
TO-LA   wszędzie podają że liczy się od pierwszego dnia krwawienia... ja też tak liczę...

Rusalka jak się czuje swieżutka mamusia?
dziękuję Axxiu- bardz bardzo dobrze:) - by sobie przypomnieć ..ba uświadomic, że jestem w ciazy zerkam co raz na tescik i dotykam piersiątek:):):)..Jestem pełna energii:)..ale zazwyczaj tylko do 19:)hihi..ale kilka godzinek sny i o 5-7 juz budze dom:)Jestem bardzo sczęsliwa i kazdej tego życze!Modlę się, by Wam wszystkim się udało- to niesamowite uczucie-świadomości, ze jest KTOŚ we mnie:)
Nikomu jeszcze nie mówiliśmy(nielicząc BB:)..wie tylko nasza trójka;)-Ci co byli, przy testowaniu:) ja, maż i nasz psiak:)
Chciałam zrobić mezaowi niespodzianke, ale on powiedział, ze i tak wie, ze jestem w ciaży i chce przy tym być..wiec OK:)..a potem powiedział, dlaczego to czuł- m.in. często siusiałam, byłam (ba jestem-nadwyraz spokojna i taka pogodna)..nie tak jak zazwyczaj przed@, a do tego ::) :D :Dw nocy budziam go, masująć go po brzuszku:):):):):) :D :D :D
Tak mogę czuć sie całą ciąże;)!
czasem w głowie mi się zakręci-bądz mam napady gorąca..ale to moze być też przez pogodę:)
Axxiu-trzymam piatachy byś i Ty wkrótce tego doswiadczyła!
w środe idziemy oglądac dzidziusia i po usg wszystkim powiemy- nie mozemy wytrzymac dłuzej ::)

tak wogóle to mam dziś zjazd w szkole...cieżko wytrzymać- sczczególnie, z temat ciazy- tematem przodujacym;)- Jedna kol urodziła, druga w ciaży- ja siedze między nimi- i tylko pytanie- a TY??:) ::)- a ja narazie robię głupkowate miny:)

Trzyma trzyma!!!Bardzo sie z Wami zżyłam i brakuje Was w czerwcówkach!!!!!Bardzo chcialabym by wszystkim sie udalo!!!
Modlę sie o to! Nasza dzidzia wymodlona:)- Bóg wysłuchal, wiec i proszę dalej:)...
Wczoraj powiedziałam siostrze- dzwoniła z Anglii. Była bardzo szczesliwa- nie mogła uwierzyc. Gadałysmy ok 2 godzin:)i juz teraz to na pewno wróci w czerwcu:)-ona będzie chrzestną;)..Smutno jej sie zrobiło, ze teraz nie moze byc przy mnie:(..Bardzo mi jej brakuje-szczególnie teraz. Jestesmy mocno ze sobą zwiazane..płakałam jej do słuchawki:)(taka beksa ze mnie:)..była zła, ze nie powiedziałam jej, ze staramy sie o dzidziusia;)- a tydz temu jak zadwoniła i podpytała, to powiedziałam- , ze narazie nie:)ze jeszcze czas;)..a juz byłam w ciazy:) i podejrzewałam, ze jestem:)śmiała sie:)..
Mam duze wsparcie w niej..i wiem, ze ona we mnie- jest mlodsza ode mnie..jedyna moja siostra;)kofana:)Klócimy sie niezmiernie..ale kilka godz i luzz..:)..to pierwsza nasza taka długa rozłąka.
czuje, zę będę miała chłopca:)- maz tez..i ona-pierwsze co powiedziala- Ty bedziesz miała chłopca:)..ciekwe czy się sprawdzi:)
Całuje wszystkie i życze wszystkiego co NAJPIĘKNIEJSZE!!!

reklama
Do góry