reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Lana oj możemy sobie ręcę podać mnie też @ trzyma do tego
biegunka i wymioty po południu ide do lekarza co to za paskudztwo?
ale nie damy sie trzeba szybko zdrowieć i do dzieła! ;D

reklama
Cześć Izabela83, Witam Cię serdecznie!!! Ja też jeste tu nowa i dosyć długo sie nie
odzywałam bo miałam, a właściwie wciąż mam MEGA doła!! Z dzidzi u mnie w tym miesiącu tez chyba nici bo obydwoje z mężem jesteśmy chorzy i bierzemy antybiotyki :( Wogóle jakos tak nic mi sie nie układa :(
KOCHANA RUSAŁKO WIELKIE I PRZEOGROMNE GRATULACJE!!!!! BARDZO SIE CIESZE TWOIM SZCZĘŚCIEM!!!!

AeczkaK dzięki za słowa otuchy!!! Mam nadzieje że jakoś mi sie to wszystko poukłada i będzie dobrze! A przede w :)szystkim będzie fasolka

Liszka Ty się kuruj, leż, wypoczywaj, pij sok z malin i o nich cię nie martw. NApewno wszystko się ułoży i będzie dobrze- tak mówi moja mama i zawsze jak to powie wszystko się układa.
To może ja też mam ten dar dziedzicznie> ;) ;)

Cześć dziewczyny. Jutro idę do gin na pierwszą wizytę. Powiedzcie mi że wszystko będzie dobrze bo OKROPNIE się denerwuję. Szok

O, i jest odpowiedź na moje pytanie z innego wątku :) Nemezis, oczywiście, że wszystko będzie dobrze :) Jesteś szczęśliwą mamusią cudnego, na razie nieco kijankowatego ;), Skarbeńka :) Nie martw się niczym, tylko ciesz tym cudem :)

Esia nie chce mi się aż wierzyć, że noszę w sobie maleństwo. Nie mogę się doczekać aż zobaczę coś malutkiego na USG. Chcę sie na razie tylko dowiedzieć czy jest dobrze zaimplantowane i czy wielkość jest w normie. Za jakiś tydzień lub dwa już powinno bić malutkie jednokomorowe serduszko.

reklama
Na pewno wszystko jest w porządku :) Ale to świetnie brzmi "zacznie bić serduszko" :) Wcale Ci się nie dziwię, że nie możesz uwierzyć - to tak niewyobrażalny cud, że nie da się go pojąć. Wspaniała łaska - z resztą, nie bez powodu Twój stan określa się jako BŁOGOSŁAWIONY :) Ależ to piękne... To musi być niesamowite uczucie, zobaczyć po raz pierwszy swoje Maleństwo na monitorze i próbować zrozumieć, że to jest we mnie... Aż się wzruszyłam :)

Do góry