reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

KA milko- inaczej sobie nie wyobrazam:)caly czas z Wami jestem:)!!!i kiicuje:)Trzymam piątachy- na pewno wkrótce wszytkim sie uda:)! Nie ma innej opcji- My kobiety po prostu jestesmy strasznie niecierpliwa, ..dluza nam sie dni..cykle:)..i wydaje nam sie, ze na dzidziusia czekamy wiecznosc- znam to:)

Wybaczcie dziś moje zjadanie literek..przestawianie ich, bądz łaczenie w całosć:)- i te błędy..poprawiam te razace ::)Rozkojarzona jakas jestem. ..a dzis wstałam poxniej niz6:):)..Obuziłam sie o 8.30..no, ale do 1.00 rozmawialam z siostra;)..wszystko wraca do normy:)
dzidzius ranny ptaszek jak mamusia bedzie- mnie wystarcza normalnie 6 godz snu..no teraz srednio 8:)

reklama
Rusałko bardzo się cieszę już od czerwca będziesz miała ją przy sobie  :) Czas szybko zleci najważniejsze, że jest przy Tobie myślami no i pozostaje też telefon - dwie godziny no no ładny wynik  ;)

Czerwiec to będzie raczek, albo raczka :) w każdym razie bardzo fajny czas, bo w zaawansowanej ciąży nie będzie Cię męczył upał duża buźka kurczę, ale cudowne nowiny Ty i Nemezis od środka rozsadza mnie szczęście.  Tak jestem z Wami wszystkimi związana, że czuję jakby to ktoś bardzo bliski zafasolkował.

moniolek dziękuję za wiadomości -
widzisz długo Cię nie było a tu tyle zmian.
Rusałka i Nemezis -szczęśliwe mamusie.

A my tzn. ja, Alek, Esia i Axxa czekamy na Ciebie w testowaniu październikowym

Ja też bardzo wszytko przeżywam- i cały czas myślami, sercem jestem z Wami!
To fakt 2 godz.- to już max- telefon musimy ustawic w innym miejscu- bądz przenosny by sie przydał..bo wczoraj to wierciłam sie w jednym miejscu tyle godzin:)..Dziś też zadzwoni:)
dziewczynki-trzymajcie sie cieplutko i bądzcie dobrej myśi- bo to też pomaga!!Wierzylam, ze się uda i sie udało:)!
Jeśli chodzi Moniolek o znak zodiaku, to raczej bliźniaczek będzie;):)..choć raczej lepszy znaczek:)..no, ale jak uda mi sie urodzić przed obroną mgr- to pójde- chociażby mieli mnie zawieźc prosto ze szpitala;):):):)..

Tzrymam kciukasy!!!

Zuch kobita dodatkowe punkty dostaniesz za zdeterminowanie, piątka na wejściu ;) Mój tato jest spod bliźniaka dwie osobowości w jednym człowieku, ale jest cudowny ciepły, opiekuńczy tylko jak ta druga wyłazi to lepiej zejść mu z pola rażenia :)

Anusieńko a co u Ciebie jak tam staranka? Chyba byłby cud gdybym zafasolkowała w październiku no, ale cuda przecież też się zdarzają :)

Monioleczek U mnie jak widać po suwaczku starania trwają, techniki tyłeczki w górę , w dół hi hi
Narazie nie stosuję metody ani-n ( choć widać skuteczna). Zresztą wypowiedziałam się w tej sprawie w wątku przez nią założonym!!!

jak nie w październiku to spróbujemy razem w listopadzie- zmienię tylko nazwę wątku

DZIEKI DZIEWCZYNY! Tak w sumie myslalam ale wolalam sie upewnic, bo nigdy tak wczesniej nie mialam zawsze bylo "z impetem" od pierwszego dnia.
Ahh, jak ten @ sie dluzy...
RUSALKO zazdroszcze ci! :-*

Witajcie dziewczęta!!!
No i wykrakałam sobie- od wczorajszego wieczoru potwornie mnie mdli, az humoru nie mam i spać nie mogę..:(..poszłam spać ok 1 , a obudziłam się o 6..i mdli niemilosiernie..Jesć nie mogę- straszny jadłowstret-fuj..i wszytko mnie..(nie wiem jak delikatnie napisac:)"obrzydza"..Maż jadł wczoraj fasolkę z groszkiem- jej co za paskuctwo!!!Nie mogłam doslownie patrzeć tak mnie ciągneło. Teraz sącze herbatkę z cytryną i wmuszam w siebie chlebek razowy- chrupiacy-(ostatnio tylko taki jem-toleruję- normalnego chyba bym nie przełknęła) z serkiem hochland...rzuję..i rosnie mi w buzi..Coż..trzeba to trzeba coś zjesc. Maż śmieje sie, ze w koncu widoczne objawy:)..ale mi wcale nie jest już tak wesoło..

oj Rusałko bidulka jesteś.
ale musisz jeść żeby fasolka szybciutko rosła postaraj sie nie myśleć
że Ci się nie chce jeść, ja od wczoraj też chodzę obolała bo czymś się strułam :mad: :mad: :mad:

reklama
Może to grypa żołądkowa ?-tak jak u mnie własnie doszła biegunka -fujjjjjjj!!!!!! a miałam tylko mdłości rany fajnie mi się zaczął urlop  :mad:-a na dodatek @ zaczyna się rozkręcać wszystko na raz nie mają nademną litości  :(-ale nie dam się będe silna-hi hi hi ;D

Do góry