reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Aneczko ten Twoj maz ma chyba racje. Bo gdy bardzo sie cZegos chce to nie zawsze wychodzi.I to widac tu u dziewczyn jak tylko wyluzowaly to od razu fasolka sie u nich pojawila. ;) ;)

reklama
Staram sie jak moge ale boje sie ze znowu sie nie uda jak nie bede probowac na serio :( zaraz zaczne sie przejmowac ze cos jest nie tak.

AneczkoK mój gin uważa że dopiero po roku starń trzeba się badać.Ale ja podobnie jak Ty pomyślałam ze może coś jednak ze mną nie tak i zrobiłam hormony- na własną ręke. I c o?

Wyniki idealne- czyli jednak luzik tylko jak go osiągnąć i nie mysleć!!!!!!!1

Ja nie chce robic na razie takich badan.Moze za jakies 2 miesiace jak sie nie uda. Jestem z reguly pesymistka i boje sie ze wyjda byle jakie. Moze to gupie ale na razie wole myslec ze jest O.K. ;)

Hej, niestety moj@ zapanoszyl sie na dobre, a ja mam takie male pytanko do was . Od kiedy powinnam liczyc dni cyklu jesli np. wczoraj zauwazylam malutkie plamienie tylko a @ wlasciwy dostalam dopiero dzisiaj??? Czy cykl zaczyna sie z momentem zauwazenia jakichkolwiek oznak krwi??? Jestem troche niedoedukowana pomozcie plis! :-[

reklama
WSZYSTKO OK, UDALO SIE!!! Taki mam suwaczek mam nadzieje za jakis czas zmienic na ciazowy!
Tymczasem dziewuchy ........TRZYMAJCIE SIE!!!

Do góry