reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:)
Dreams zabka powinnas usunać jesli to osemka i jeszcze sie nie przebila to poprostu ci ja wytną , najlepiej zrobi to chirurg szczękowy , mozesz to zrobic w ogolnym znieczuleniu lub pod narkozą ....najlepiej powiedza ci wszystko w najblizszym centrum dentystycznym.... lepiej zrobic to teraz przed dzidzią .....
To-LA ja tez sie dolanczam do wspierania ;) tez sie bardzo staram i nie moge sie wystarać
Rusalko jeszcze raz gratuluje bardzo

reklama
Cześć dziewczynki!
Nie wiem co się ze mną dzieje... Owulację miałam 6.10 a od wczoraj mam silne aż promieniujące kłucie w brzuszku, w sumie to prawie cały czas w jednym miejscu w okolicach prawego jajnika... Owulację też najpewniej miałam z prawego bo bolał. No i wczoraj i dzisiaj pojawił się śluzik leciuteńko zabarwiony krwią (takimi smużkami). Troszkę się martwię czy wszystko ok i od czego to może być! Prawy jajnik (lub okolice) dzisiaj tak mnie boli, że trudno mi wysiedziec. Oj chyba sie pochrzaniły te moje chormonki :( Mam nadzieję, że to nie @ tak wcześnie. Dziwne by to trochę było... Tempka wzrosła 7.10 z 36.5 na 37 i cały czas taka jest, ale od 8.10 biorę duphaston. To pewnie lek tak miesza... No nic oby @ nie przyszła za wcześnie!

Kamilko, bardzo mi przykro :(

Rusałka ogromne gratulacje! Trzymam kciuki by wszystko było jak najlepiej!

A ja Ci powiem, że moim zdaniem to fasolka się w Tobie zagnieździła, bo wiele dziewczyn miało takie objawy.
Nie chcę zapeszać, ale bardzo Ci życzę żeby Twoje niepokoje przerodziły sie w radość z zafasolkowania.
A skąd tak dokładnie wiesz kiedy masz owulację? Z wykresu temp.? Bo ja nie wieim zabardzo czy owu. jest równocześnie ze skokiem temp. czy przed nim czy po nim?

Owulacja podobno jest dzień przed skokiem tempki. Ekspertem nie jestem, ale tak mi się wydaje że wiem kiedy była owu ;) 5 i 6 cały dzień bolał mnie jajnik prawy mocno (kłuł) a następnego dnia tempka skoczyła o 5 kresek, więc wywnioskowałam że owu była 6.10 :) Może się mylę... nie wiem... a staranka były w sumie cały czas, więc nawet jak się mylę, to może i tak się udało trafić? ;D

Dzięki Kochane! Ale ja się jakoś specjalnie w tym miesiącu nie nastawiam... Szczerze mówiąc mam przeczucie ze tym razem dzidzi nie ma... Nie wiem w sumie czemu tak mysle... Może to dlatego że boję sie kolejnego zawodu? Ostatnio zle zniosłam jedną kreseczke na tesciku.
Trzymam kciuki za Was :) A u mnie się zobaczy ;D

mnie właśnie tak kłuło po prawej stronie, jakby jajnik czy okolice jak mi się fasolka zagnieżdżała :D tylko u mnie ona się niestety nie utrzymala :( ale Wam życzę oby z Wami została i rozwijała sie odbrze :)
Rusałko >>> gratuluję Ci z całego serca :D cieszę się bardzo że Wam się wreszcie udało :D ja muszę poczekać jak pojadę wreszcie do Mojego Ukochanego do Anglii - wtedy będziemy mogli się starać bo sama to nie mam jak ;) tylko nie wiem kiedy wyjade bo pieprz... promotorka robi nam problemy z pracami dyplomowymi  :mad:
Trzymajcie się ciepło i Pozdrawiam!!

reklama
Do góry