reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

aaaa...no tak, teraz mi sie przypomnialo.
Lubie Wrocek, fajne miasto. Mam tam paru znajmoych z LO, ktorzy tam studiowali. I juz zostali tam.

reklama
mnie sie też podoba..kiedys nawet chciałam tam mieszkać..i moze gdybym nie poznała meża poszlabym na dzienne tam..szczególnie, ze moje kuzynostwo tak zrobiło:)i wielu znajomych:)..Teraz dobrze mi tu:)i tak jak jest:)..och..do pelnego szcześcia brakuje nam dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!-jej-monotematyczna sie robie;)

Witam!
Dziękuje dziewczyny za wasze pozytywne podejście, ale niestety na graqtulacje jeszcze za wcześnie :( Zrobiłam test i niestety....wynik negatywny :(
Smutno mi.... nie będzie dzidzi w czerwcu, ale lipiec??? Będziemy bardzo się starać.
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę powodzenia!!!!!!

ja odstawiłam tabletki (bromergon i duphaston) dwa tyg temu. no i niestety znowu prolaktyna poszybowała w góre... wiem bo znowy coś mi cieknie z piersi ::). dzisiaj byłam na badaniach w tym kierunku, jutro wyniki a w piątek do gina.
no i znowu nic, kolejny cykl stracony :(, ale ciągle mam nadzieje na nastepny... moze sierpień??na rocznice ślubu...??

Najważniejsze Elżbietko, że nie tracisz nadziei :) Może akurat, na rocznicę ślubu dostaniecie taki wspaniały prezent?? :D Życzę Wam tego z całego serca :)

Witam Was dziewczynki!
Mam teraz nawał nauki, przed zjazdem w sobotę i nie mam czasu na komputer, gg, a najgorsze to, ze nie mam czasu dla BB.
Ząb mnie nadal męczy :(
W którymś wątku, któras z Was ( sorry ale nie pamiętam) napisała, że mam go wyrwać, ale jak mam go wyrwac jak on jeszcze wogóle nie wyszedł tylko narazie się przebija?
Wogóle jakaś przybita jestem. Nie mam na nic ochoty, mimo, że pogoda za oknem zupełnie wakacyjna.
Mama mi truje żebym szukała pracy, ale ja nie mam ochoty chodzić i się kogos prosić żebym mogła mu sprzatać , czy coś w tym rodzaju.
Dobra nie zanudzam Was.
Trzymam kcuki za Rusałkę j Ka milkę.
Trzymajcie sie cieplutko dziewczyny kochane!

CZESC DZIEWCZYNY!
Niestety to chyba falszywy alarm :(, robilam test wyszedl negatywny! Ale okres gdzies mi sie zapodzial??? :(
Tak mi smutno!!!

Toluś- a w którym dniu cyklu robilas??Moze za wcześnie??..-badz stres..i inne czyniki a@ sie opóxnia..Nie martw sie..poki nie ma@ jest nadzieja!

reklama
Do góry