reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

OluK. moja przyjaciółka miała takie bóle na początku ciąży poszła do lekarza on jej powiedział, że to są one spowodowane rozciągającą macicą - przepisał jej no-spę.

reklama
Czyli jesteście pewne ,że neospa jest bezpieczna dla maleństwa....i tak jej dzisiaj nie mam w domu no i zostało mi troszkę pocierpieć jutro sobie kupię w aptece. A jak dużo tabletek można wziąźć w ciągu doby?

Olu ja brałam no spę w pierwszej ciązy w sumie od 2 miesiaca do końca i wszystko jest ok, ale miałam problemy przy porodzie, było pełne rozwarcie, a brzuch wciąz wysoko, w ogóle się nie opuścił, i tak miało kilka moich kumpel, które brały gją w ciązy więc myslę że brać można tylko nie za dużo w razie wyższej konieczności

Wczoraj cały dzień zyłam tylko tym że jestem w ciąży, ale dzis kiedy się obudziłam zaczęłam w to wątpić że jednak to nie to, że to niemożliwe (wyniki męża są źłe), także myślę że moje przeczucia co się sprawdzą i jednak to nie fasolka w moim brzuchu.

MADZIUJKA, GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A u mnie chyba d..a w tym miesiącu :( :( :( :( Brzuch bardzo boli i plamienie powoli chyba przechodzi w @ :( Nic z tego nie rozumiem, bo przecież biorę duphaston. Przy nim podobno nie powinno być @, dopiero po odstawieniu, a ja już 5 dzień mam plamienie, które z każdym dniem jest chyba trochę większe... Nic nie rozumiem z tego co się ze mną dzieje. No i ten ledwo pozytywny teścik w sobote... Dzisiaj zrobiłam betaHCG z krwi. Jutro będzie wszystko jasne. Obawiam się, że może była dzidzia, ale się nie utrzymała... No trudno... może w przyszłym miesiącu...

reklama
Do góry