reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Quick Vue Blutest. No robiłam go 2 razy. Raz miała BoboTest, ale byłą jakiś nieporęczny. Wolę Quick mimo, że jest droższy.
Jeszcze inne dziewczynki mają testować w tym terminie, prawda?
Oby do wszystkich trafiły fasolki :)

reklama
ja zamimast testowania wybieram sie jutro na wizyte di ginekologa. Mam mieszane uczucia z jednej strony po objawach mogłabym myśleć że to fasolka, a z drugiej strony jakoś nie bardzo mi się chce wierzyć że to ciąża.

no wlasnie trzeba pozytywnie myslec!!!!
Tak jak ja!!!
Mam nadzieję, że u mnie 30 września, będzie potrójnie szczęśliwy dzień. Po1: moja mama ma urodzinki :). Po2: zaczyna się rok akademicki na mojej uczelni, a po3 mam nadzieję zobaczyć II na teściku!!!

Ja jestem taka wesoła, że dawno tak nie było, bo zawsze się martwiłam, już widziałam tą czerwoną straszną zmorę, a teraz jakoś tak lekko mi przyhcodzi uśmiech na twarzy.
A poza tym boli mnie w podbrzuszu a na @ nigdy nie bolało, tylko w trakci umierałam bo się ruszyć nie mogłam.

ja nie wiem czy zrobie teścik, ale chyba jutro pójdę do gina na usg, bo jeśli to nie fasolinka, to wolę wiedzieć co się dzieje :) A jeśli stwierdze, żeby jeszcze poczekać z teścikiem, to za dwa dni, czyli razem z tobą axxa :) lub trzy- to z Dream :) Strasznie bolą mnie piersiątka :( Właśnie się przespałam, bo strasznie chce mi się spać :) Ale przez to, że jestem chora, to na nic nie amm ochoty a humorek wcale mi nie dopisuje :( Buziaczki dla wszystkich :) Ja już długą litanię dostałam od mojego gina: nie przemęczaj się, nie noś ciężkich rzeczy, odpoczywaj, nie stresuj się i całą masę innych pouczeń, więc idę odpoczywac :) Jak tylko będę coś wiedziała na 100 % to wam się pochwalę najszybciej jak się da :)
Może tu jeszcze dzisaj wpadne :) jak mi da dojść do komputera :)

reklama
Do góry