reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Kochane, dziękuję za tak oromną wiarę w moją fasolinkę! Ale wydaje mi się, że naprawdę jej nie ma :( Może i byłą ale już jej raczej nie ma :( Co prawda mam mdłości dzisiaj ale krwawienie też mam no i brzuch okrooooopnie boli! A przy @ czasem mi bywa niedobrze... Eh tylko o co chodzi z tą @ przy duphastonie!!!!??? Przecież nie powinno jej być :( Może sama mam tak maleńko progesteronu, że nawet duphaston nie pomaga :( No nic... czekam do jutra, ale wiem że wynik będzie negatywny...

Dziewczyny, mam pytanko. @ spóźnia mi się już dwa dni, a ja nawet nie mam żadnych objawów, żebym miała go dostać. Tylko, że ze 4 dni temu się przeziębiłam, ale nieraz już byłam chora i normalnie miałam ta wstrętną @ a od ostatniego roku nie miałam cyklu dłuższego niż 28 dni. Poradźcie coś :(

Ten na dole suwaczek kłamie :( - tylko ten czerwony mówi prawde :)

Robiłam- I wstrętna krecha. czuję się fatalnie, jestem chora :( mam straszny katar i to mnie okrutnie męczy :( A teraz muszę iść robić obiadek. Dobrze, że jutro nie mam zajęć, to sobie troszkę odpocznę :) Bo dzisiaj na ćwiczeniach byłam nieprzytomna :(( Jeszcze raz zrobię pojutrze, ale ten z apteki, bo tym ewy analityk nie wierze - wg usg miałam owulacje a wedłóg testów lh-nie było jej wcale :) Buziaczki - ja cały zcas dzisiaj będe, ale tak z doskoku, bo musze ten obiadek robić, a potem moje słonko musi porobić coś na komputerku :) Nie wiem co mam robić.

mam strasznie zły humor :):)

Sol... a ja myślę, że.... to fasolka.
Sama nie wiem jakoś w tym cyklu się nie boję czy przyjdzie @ czy nie. Jakiś mam dobry humor i taki spokój wewnętrzny. Nie mam pojęcia czym to może być spowodowane.
Rano się ubrałam i tu niespodzianka: cycole takie wielkie, że stanik ledwo brodawki zasłania ;)
Zobaczymy, zobaczymy jak nam to zbiorowe testowanie pójdzie!
Oby jak najwięcej fasolek znalazło swoje mamusie :)

reklama
Cieszę dziewuszki że macie tak dobre nastawienie.
DreamsAboutBaby ja też od początku byłam spokojna i nawet radosna w środku. Piersi też mi się powiększyły i bolą okrutnie. Powodzenia Trzymam za was moję pięści :) :)

Do góry