reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ines ja miałam tak samo z testem też różowa kreseczka była bladziutka tak aże pod światło było ją widac za 3 -4 dni zrobiłam ponownie test i od razu wyszły II grube krechy może jeszcze za niskie masz stężenie HCG, ale ja już po cichutki gratuluję

reklama
Czekam więc jeszcze kilka dni i testuje ponownie... Ale szczerze mówiąc jakoś się zbytnio nie nastawiam. Dzisiaj się nawet mężowi w ramie wybeczałam że dzidzi nie ma i pewnie bedziemy czekać na maluszka jeszcze niewiadomo jak dlugo. Jakiś taki dołek złapałam :) Ale już lepiej. Co ma być to będzie!

Dziewczyny pomozcie bo nie wiem co myslec!Jestem w 5 tygodniu ciazy wiec moja fasolka jest jeszcze malutka a zauwazylam bardzo niepokojace zjawisko ktorego wczesniej nie mialam.A mianowicie bardzoc ciezko mi jest oddychac a dokladnie nie moge wziac glebokiego, pelnego oddechu tylko takie bardzo plytkie!Ciezko mi bardzo z tym i nie wiem co zrobic!Napiszcie co tu robic, mam to od kilku dni, moze od tygodnia!
??? ???

Tak robiłam test, ale chyba za wcześnie (24 dzień cyklu), bo wyszedł negatywny. @mam dostać w środę, ale we wtorek jestem umówiona na kontrolną wizyte u ginekologa.

izusia , a może sie stresujesz czymś mocno, albo masz jakies problemy??taka dolegliwosc moze byc na tle nerwowym, ale radze udas sie i skonsultowac to z twoim lekarzem ginekologiem, a póxniej ewent jak gin zdecuduje, to konsultacja u innego specjalisty! a jak serducho twoje??nie masz z nim jkais problemow??

no wlasnie, nie stresuje sie niczym, przynajmniej swiadomie tak mi sie wydaje ale co do serca to wlasnie tez ostatnio nie moge spac i budze sie wczesnie rano , nie moge juz pozniej zasnac a moje serce wali jak oszalale, martwie sie, nie wiem co zrobic, a moze panikuje niepotrzebnie ale naprawde tak sie dzieje.Jak sie budze rano to czuje sie jakbym mocna kawe wypila , tak wali mi serce a teraz raczej nie pije kawy!I co wy na to?

wiesz, w ciązy zwiększa sie objętosc krwi krązącej, i moze twoje seruszko powoli sie do tego przyzwyczaja, ale na razie nie daje za brdzo rady i dlatego masz takie dolegliwości??ale radze pojsc do lekarza, który cie osłucha, ewentualnei skieruje do kardiologa na EKG

Drogie koleżanki pomóżcie
mam bóle podbrzusza czasem słabsze czasem mocniejsze( najczęściej pobolewa mnie dosyć mocno na wieczór) Czy to normalne? Boję się, że coś złego może stać się z fasolką a wizytę mam dopiero 07-10...jutro ponawiam teścik...ale tak sie martwię tymi bólami

Ines - powtórz test najważniejsze, że druga kreska się pojawiła nie ważne że blada za kilka dni na pewno będzie wyraźna.

Anian nie martw się na pewno fasolka przyjdzie do Ciebie już niedługo  :)

Elżbietko ja też się nie nastawiam tym bardziej, że wogóle nie mam żadnych objawów.  Życzę Ci, aby wstręciucha odpuściła na 9 miesięcy  :)

reklama
Do góry