reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witam serdecznie nowe koleżanki izusie i bpocianek22-życze Wam abyście szybko zafasolkowały i nie musiały zadługo czekac na swoje bobaski.Powodzenia!!!!!!!!!!!!!!!!Bpocianek 22-a u Ciebie faktycznie objawy jakby ciążowe i ta mięciutka szyjka macicy ,gdzies dziewczyny pisały ,że miały taki właśnie objaw na ciąże-Trzymam kcikaski ;D

reklama
Izusia, bpocianek22 witajcie i powodzenia w szybkim zafasolkowaniu :)

Bpocianek22 te objawy to mogą być ciążowe - trzymam kciuki, aby takie były

Elżbietko - wcześniejsze objawy i to zaśnięcie na przystanku - napisz kiedy testujesz bo coś mi się wydaje, że tym razem będą dwie kreski :)

Witam wszystkie dziewczyny w ten słoneczny poranek :)
Wiecie co mi się w nocy przydażyło?
Położyliśmy się do łóżka, porozmawialiśmy chwilę, no i potem się kochaliśmy.
Jak już było po wszystkim położyłam się na swoje miejsce i jak mnie zaczęło boleć w dole brzucha po prawej stronie to aż się poryczałam. Obudziłam Michala (on zawsze szybko zasypia). Poszedł po NO-SPE i wode. Połknęłam i za jakieś pół godziny ból zmalał.
Nie wiem co mógł oznaczać taki straszny ból. Przecież nie kochaliśmy się zbyt intensywnie.
Dziś rano jak się obudziłam to cały czas czuję tą lewą stronę.
Może któraś z Was tak miała? Jeśli tak to proszę dajcie znać.
Aha no i temp. na ładnym poziomie 37,2 :)

Gratulacje dla Oli!!!!! dbaj o siebie teraz!!!
witaj Bpocianke i zycze by szybko udalo sie zafasolkowac i ciaza przeszla bez zadnych problemow!!

Dziewczynki kochane! Zrobiłam dziś teścik no i... kreseczka różowa jest tak słabiusieńka że ledwo ją widać (trochę lepiej jak oglądam test pod światło ;D ) Nie wiem co o tym myśleć... Mąż się ze mnie podśmiewa, ale sam potwierdził że pod światło jest ledwo ledwo widoczna druga kreseczka... ;) Chyba zrobie w poniedziałek beta HCG z krwi. Tak bardzo chciałabym, żeby okazalo się, że ta kreseczka to moje Maleństwo upragnione, a nie jakaś wada testu (test Quick Vue). No nic... jeśli w poniedziałek nie zrobie krwi to we wtorek powtórzę siusiany...
A co u Was kochane? Która dziś testowała i jakie rezultaty?

Wydłużyłam suwaczek... Ostatnio cykle miałam 26 dniowe i do tej pory miałam taki suwaczek, ale że biorę duphaston w tym cyklu i mam go brać do 26 września, robię suwaczek dla 28 dniowego cyklu :)

Ines ja wierzę w to że udało Ci się!!!!Sorki Wam się udało!!! A dla potwierdzenia mego przypuszczenia wykonaj teścik jeszcze raz we wtorek i masz 100% pewności - Powodzenia. Ja też zrobię powtórnie teścik w poniedziałek, bo moja różowa kreseczka nie była taka "porażająco" różowa....napisz jak tam wyszedł teścik...
A tak poza tym to ciągle chce mi się spać i zajadam ogórki kiszone i rolmopsy!!!
Pozdrowienia for all!!! :)

reklama
DreamsAboutBaby pisze:
Witam wszystkie dziewczyny w ten słoneczny poranek :)
Wiecie co mi się w nocy przydażyło?
Położyliśmy się do łóżka, porozmawialiśmy chwilę, no i potem się kochaliśmy.
Jak już było po wszystkim położyłam się na swoje miejsce i jak mnie zaczęło boleć w dole brzucha po prawej stronie to aż się poryczałam. Obudziłam Michala (on zawsze szybko zasypia). Poszedł po NO-SPE i wode. Połknęłam i za jakieś pół godziny ból zmalał.
Nie wiem co mógł oznaczać taki straszny ból. Przecież nie kochaliśmy się zbyt intensywnie.
Dziś rano jak się obudziłam to cały czas czuję tą lewą stronę.
Może któraś z Was tak miała? Jeśli tak to proszę dajcie znać.
Aha no i temp. na ładnym poziomie 37,2 :)

wiesz co, to może nie jajnik Cię bolał, tylko jelita, ja tak czasem miałam po przytulanku i pomagał masaż brzuszka albo właśnie wzięcie NO-SPY :)

Do góry