reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

heh, a ja jeszcze nie zatestowalam... czekam, tylko sama nie wiem na co?? chyba na wieksze watpliwości.... które i tak juz nie sa male...
mój kochany mąż pociesza mnie wytrwale, ale ja mam zalamanie nastroju i naprawde boje sie że nie ma we mnie fasoleczki...
i z jedenj strony wcale mnie do testowania nie ciągnie, bo jak wyjdzi ze nie, to bedzie ciężko przez jakis czas...
ale jeszcze iskierk nadzieji sie we mnie tli...

reklama
Elżbietko tylko pamiętaj że im dłuzej będziesz zwlekać, tym większe potem rozczarowanie... zrób test i będzie dobrze zobaczysz... koleżanka już wyjechała??

Głowa do góry, następnym razem się uda:) tylko się nie denerwuj żeby @sobie poszła jak najszybciej i zabawa od początku:)

Izabelo , koleżana pojechal wczoraj, a ja nadal sie łamię:/
spadla mi temp do 38,8 i tak jest od dwóch dni...
nie wiem co o tym myslec...
jeszcze troche sie chyba pomęcze w niepewnosci...
ja to jestem!

Dziewczyny, mam pytanie jeszce a propo temeratury. czy mierzona w południe, tzn teraz ma jakies znaczenie? bo teraz mam 37,2, upał chyba nie , ma nic do tego,bo rano było mi barziej goraco niz teraz. a brzuszek teraz tez boli:/ ???
a w poprzednim poście sie pomyliłam, mialo buc 36,8!!!!!!!!!!
i prosze zmobilizujecie mnie do czegos konkretnego!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elżbietka u mnie jest podobna sytuacja....rano mierzona temp wynosi 36,8....a po rozruszaniu sie  od 37,0 w zwyz i tez nie wiem co o tym myslec .... wiec chyba Ci nie pomoglam , ale lodze sie jeszcze ze to tak wlasnie ma byc ..... @ nie dostalam nadal...piersi bola....sa chyba lekko nabrzmiale.... podbrzusze boli.... zmeczenie dopada mnie w najmniej oczekiwanym momencie a i zauwazylam ostatnio ze coraz czesciej siegam po sledzie (ogolnie je uwielbiam- ale zawsze jadlam je w malych ilosciach) a teraz jakby mi ktos tak w mowil "masz jesc sledzie" i je jem ..... hmmmm....
Elzbietko tak czy siak ja jestem dalej dobrej mysli wzgledem Ciebie i mam nadzieje ze fasoleczka zadomowila sie już u Ciebie w brzuszku :)

Hej Moniqa i Elżbietka, a może razem pójdziecie zrobić test-będzie wam raźniej!!!!!!!!

ja juz nie musze testowac :mad:
dzisiaj po południu dostalam @ i brzuch mnie skreca. ale tk naprawde to wczoraj juz wiedzialam ze dostane... wiec wczoraj sie wyplakalma. a temp mam nadal 37. no, ale cóż, czerwiec przed nami, moze cos wyjdzie. piersi tez mnie ciągle bola.

reklama
Elżbietko weź pod uwage fakt ze przez pierwsze miesiace ciazy mozesz dostac miesiaczki .......

Ja mam wlasnie objawy typowej @ latam do ubikacji jak glupia..."juz, czy nie, juz czy nie...??" i tak ciagle ..... eHhh ....

Do góry