reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ja tez tak mialam. i dzisiaj zanim poszlismy na kocyk sie poopalac, postanowilam sprawdzic. i pojawila sie w malutkiej ilosci, ale jednak...
zobaczymy jak dalej bedzie, normalnie zaczynam miec obsesje mierzenia temp., teraz 37,1...eh, nie wiem juz nic

reklama
ja w sprawie tem. jest ona jedynie wtedy wazna jak zmierzy sie ja od razu po przebudzeniu jeszcze przed wstaniem z lozka i co najmniej 3 h snie

Elżbietko jak jutro nie pojawi sie @ to mozliwe ze we wtorek zatestuje :) ale kto wie, moze jeszcze poczekac ??

a teraz tak sie najadlam, ze ledwo co sie ruszam ... ;D

jak masz duzo cierpliwosci ;) gdzies czytalam ze 18 dni podwyższonej temp daje duże prawdopodobieństwo ciązy...wiec jak wiesz. u m,nie było 8 dni podwyższonej i i tak przyszla @!!!wstreciucha jedna!!
ale u ciebie na pewno sie nie pojawi tym razem!zycze ci tego z calego secrca i modle sie o wszystkie pragnące skarbu pod sercem!

nie chce nic zapeszac wiec nie bede nic mowic ze mam nadzieja, bac cos w tym stylu .... najwazniejsze...jesli ma sie @ pojawic to wole zeby w okreslonym terminie, a jak nie w terminie to niech wcale nie przychodzi ;) .... cierpliwosc mam dosyc dosyc wiec chyba sie jeszcze wstrzymam z testowaniem ... moj maz stwierdzil, ze jak tydzien mi sie spozni @ to wtedy zatestujemy ;) ..... (dzisiaj zjadlam caly kilogram kapusty kiszonej  ;D - to tak na marginesie - ale kapuste kiszona tez lubie hehe )
a tak w ogole to modle sie o to zebys dowiedziala sie jutro ze pomimo wsteciuchy @ , fasoleczka zawitala już w Twoje progi brzuszkowe :) pozdrawiam i czekam na wiesci :)  :-*

oj MoniQa , pragne tego tak jak nic innego do tej pory chyba!! jeszcze iskierka nadzieji sie we mnie tli...
dziekuej za modlitwe.
moja wsreciucha (?) pojawila sie po 34 dniach :/

reklama
Do góry