reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jejciu Dodeczko,wlasnie przeczytalam!!!!!!!to cudowne!!po prostu niesamowite!!jestem coraz bardziej szczesliwa!!Gratuluje Tobie z całego serca!!
widzisz a tak sie ukrywalas:) a ja cos czułam zę ty tak specjalnie;)
niesamowite!!w końcu fasolki zaczły sie pokazywać!! i tak trzymac!!
HURRA

reklama
Dodeczka łapie stadko Twoich przesłanych fluidków ciążowych ;D-muszą zadziałać,bo Izabelki też już wyłapałam-któreś muszą zadziałać-teraz to mam stereo fluidków ciażowych jedne od Izabelki a drugie od Dodeczki ;D

Dziękuję dzięuję dziękuję :-*
Ja już się nie mogę doczekać aż się dowiemy o kolejnych fasoleczkach... może kolejna przyszła mamusia się ukaże ???
Łapcie, łapcie, łapcie dziewczyny bo naprawdę pomagają to takie dopalacze z pierwszej ręki :)
Całuję i tzrymam kciuki :-* Będę tu zaglądać :)

Elżbietka zostawiłam troszkę tych fluidków dla Ciebie-ale może juz nie będą Ci potrzebne?

Dziewczyny robilam dzis rano test ciazowy - jedna krecha, ale jest tez jakis cien drugiej, ledwo widoczny ale jest caly czas. To byl test od Ewy Analityk, czy ktoras z Was moze z tych testow korzystala, nie wiem co o tym myslec ? Nie mam zadnych objawow ciazowych, poza stale utrzymujaca sie temp.

ala77-ja uzywałam tych testów-ale zawsze wychodziły mi prawdziwie-czyli jedna wredna krecha-i nie byłam w ciąży-tak więc proponuje poczekaj i zrób jeszcze raz za dzień lub dwa-bo ten cień drugiej może oznaczać ciąże,tylko poprostu jest bardzo wczesna.

reklama
Hej- Dodeczko!_wiedziałam wiesdziałam wiedziałam..ze jestes w ciazy:):)..wczoraj mówiłam, ze czuję to..Jednak medium jakieś ze mnie moze jest co??.._GRATULUJE cI SKARBECZKU!!Dbaj o siebie..o Was:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry