reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Doreczko jesteś cudowna :) Dziękuję bardzo :-* Napewno będę o siebie uważać :) dlatego też postanowiłam ograniczyć się jakoś od kompa... nie wiem jak tego dokonać bo się od Was uzależniłam :) Jednak nie przestanę się modlić abyś jak najszybciej zafasolkowała Kochana :-* tak bardzo Ci tego życzę :) Wierzę że już niedługo będziesz się chwaliła całemu światu o tej pięknej nowinie :-* Modlę się... całuski :-*

reklama
Dziewczyny ale się tu w końcu wesoło zrobiło! Coraz więcej już jest przy nadziei, a ile z Was również ma poważne podstawy do tego, aby myśleć że jest wciąży. Ale super!!!
Dawać dziewczyny dawać kolejne pozytywne wiadomości. :D

Powtorzylam przed chwila test ciazowy i owulacyjny. Miesiaczka powinna byc jutro.
Test owulacyjny - negatywny (tylko slaba II kreseczka), test ciazowy podobnie jak wczoraj ze slaba II kreseczka, ale pojawila sie ona po prawie 10 min. Co o tym myslec ?

hej hej! ja tak tu do Was znowu goscinnie zagladam :) od czasu do czasu wpadam i dopinguje i piastki zaciskam za Was wszystkie by w koncu kazda z Was pod serduszkiem seduszko nosila i...
taaaaaaaaaaaaaak mi sie mina okreca prawie dookola uszu ;D Izabelko i Dadeczko!!!! WIELKIE GRATULACJE!!!! ;D ;D ;D

Alu77 nie chialabym robic Tobie zludnych nadzieji ale u mnie bylo bardzo podobnie ;) wpatrywalam sie i wpatrywalam i jedna gruba krecha a druga slabiutka taka bardzo slabiutka....ale byla
i ...!!!! ;D Tymcio nasz ma juz 16 miesiecy
trzymam kciuki!!!! ;)

Mania kobieta od ktorej kupilam te testy ciazowe uznala, ze nawet taki cien oznacza ciaze, ale powtorze jeszcze test w niedziele lub pon. o ile @ nie przyjdzie (tempka poki co na stalym poziomie)

Hej Mania :) dzięki za gratulacje :) jak samopoczucie?
Ala trzymam kciuczki ZA TEŚCIK mi też mówiono że nawet słaba kreska oznacza ciążę !!!!!!!!! Wiec może jednak??
daj nam znać gdy zatestujesz. pozdrowionka

reklama
Do góry