reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Trzymam piątaski za Wasze fasolki!Elżbietko..nie katuj się juz tak..zrób test(któryś z trzech:)..i proszę, juz nie zamartwiaj sie tak:)!

Witam Was moje Drogie Panie :)

@ sie nadal nie pokazala ... a teraz mykam do pracki .... milego dnia zycze i do uslyszenia ;)

Pozdrawiam :-*

Elżbietka trzymam kciuki, może jednak się uda...i ta @ to fałszywy alarm !

Moniqa a może tobie też się udało ??? Ale byłoby fajnie :)

Pozdrowionka

Agnezzz nie mam pojecia .... bylo by bardzo fajnie gdyby mi sie tez udalo ....ale jeszcze wstrzymam sie z testowaniem :) chyba ;)

reklama
Witam Was Kobietki :-*
Oj ale mnie tu dawno nie było... i znów długo nie będzie, bo zaczynają mi się egzaminki :( Ale nie będę się stresować bo najważniejsza jest dzidzia :) Mam nadzieję że już niedługo przeczytam od Was wspaniałe nowinki :) Dziewczyny pamiętajcie że najważniejsze to zrelaksować się i nie myśleć o tym, wiem bo życie mi to pokazało !! Wiem, że to nie takie łatwe ale naprawdę włóżcie wszelkich starań a napewno się uda !! Ja jak wiecie byłam pewna że nic z tego i zaplanowaliśmy że będziemy się "starać" jak pojedziemy na wakacje albo po wakacjach koło września - października a tu taaaaka niespodzianka :) Wmawiała sobie różne powody złego samopoczucia prócz ciąży, a ona mnie tak wycwaniła :) Modlę się za Was i za jak najszybsze pojawienie się waszych pięknych fasoleczek :)
U mnie jak narazie wszystko wporządku, rankami (od wczoraj) mam lekkie mdłości ale nie wymioty, więc jest OK, u gina nie byłam postanowiłam jak narazie jeszcze troszeczkę poczekać, bo teraz mam na głowie egz więc niech maleństwo sobie rośnie zdrowo, a badanka porobię po tych wstrętnych egz !!
Pozdrawiam Was niezmiernie gorąco, przepraszam że tak żadko wpadam, ale proszę Was o wyrozumiałość jeszcze jakiś czas ( egz). Całuski :) i powodzenia dziewczyny !!! :-*

Do góry