reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Dziewczynki trzymam za Was ;D-ja miałam wstręciuche niedawno ,bo 10,05-a teraz mam akurat dni płodne -więc jestem w trakcie starań.Wiem co to znaczy ten zbliżający się czas wyczekiwania wstrętnej @:zaleje?-FUJ,FUJ!!! :mad: CZY NIE ZALEJE? ;D-można oszaleć.

reklama
LANA dokladnie tak jak mowisz, zaleje?? fuj fuj ;)... no coz poczekamy zobaczymy, nie nastawiam sie zbytnio na pozytywne wibracje... a Tobie zycze mnostwo przytulania ;) :-*

Izabelka jak tam samopoczucie?? Buziaczki :-*

Mnie to sie tak jakos ubzduralo, ze jak kobieta dowiaduje sie, ze nosi pod serduszkiem dzidzie to momentalnie wydaje jej sie ze jest ciezsza :D :D .... pewnie to tylko moje wyimaginowane wyobraznie , niom ale potwierdze to jak juz bede w praktyce ;) hehe

Lana..to my tak samo mamy płodne dni..:) wiec jak zaciażymy w podobnych terminach bysmy rodziły:):):)..
Izabelko, jak samopoczucie???!
Pozdrawiam wszystkie i..czekam czekam:)!

To mi pozostaje tylko kciuki trzymać ;D
Izabelko wspaniale że tak o Ciebie dbają bliscy :) My też Ci zabraniamy się przemęczać :) wkońcu musimy dbać o WAS jesteśmy przecież ciociami :-* Gdy czytam Twoje wiadomości to czuję jakby mnie ktoś po serduszku głaskał :) Doprawdy to coś niesamowitego :) tak się cieszę :)
Ja nadal czekam na obrzydliwą @... tak tak czekam... bo w ciąży nie jestem... brzuszke pobolewa, piersi się dotknąć nie da, śluzu dziś dosyć dużo... dziwnie jakby w dni płodne :D a @ jak nie było tak nie ma :( Martwię się bardzo czy ze mną wszystko wporządku :( poczekam do poniedziałku i najwyżej skonsultuję się z gin... boję się czekać... w sumie @ nie długo się spóżnia bo 5 dni, ale nigdy mi się nie spóżniała :( Mam nadzieję że wszystko ze mną OK :( Boję się dziewczyny :( naprawdę :(

Kochane Siostrzyczki
Pragnę Was poinformować że MAM W SOBIE MALEŃKĄ KRUSZYNKĘ :) :) :)
Fluidki Izabelki pomogły :-* Ja też Wam przesyłam caaaaaaaaałe stado fluidków ciążowych :)
O Boże jaki piękny dziś dzień... jaki szok !!!!!!!! Nie wierzę w to !!!

Boże Dodeczka tak się cieszę czułam to jak czytałam poprzedni twój post!!! Kochana nie mogę GRATULACJE!!!!Zrobiłaś test?

Dzięuję Izabelko :-*
Tak robiłam test po 7 :) wyszły dwie grube baaardzo wyraźne krechy :)
Dziewczyny czekam na Was :) Oznajmiajcie dobre nowiny :) Na tym forum naprawdę dzieją się cuda, oby jak nawięcej. Trzymam strasznie mocno kciuki, pozdrawiam gorąco :)

Dodeczka! i IZABELKA właśnie zdałam sobie sprawę TO DLA WAS PIERWSZY DZIEŃ MAMY!!! Gratulacje i wszystkiego najlepszego! ;D

Dodeczka ..... az mnie zatkalo i scislo w brzuszku .... Gratulacje i famfary i balony i .... cudownie :) :-*... jejQ nie wiem co powiedziec....

No to mamy dwie wspaniale mamusie :)

Izabelko i Dodeczko jeszcze raz Wszystkiego Naj

reklama
Snilo mi sie dzis, ze zrobilam test t zobaczylam II kreski, wiec po przebudzeniu jednak postanowilam zrobic test juz dzisiaj (@ ma przyjsc w sobote lub niedziele) i jaki wynik, oczywiscie I kreska :(
Dopinguje wszystkim, ktore sa jeszcze przed testowankiem i zycze milego weekendu.

Do góry