reklama
Nemezis, ja co prawda fachowiec nie jestem ale sobie myślę że owulację mogłaś mieć tak jak napisałaś a po prostu te 14 dni ci się skróciło - czytałam że to może być 12-16 dni (choć najczęściej jest 14) i faza lutealna się skraca jeśli czegoś tam w naszym organizmie brakuje (widzisz-taki laik ze mnie że nawet nie pamietam czego). PozdrawiamNemezis pisze:Hej dziewczyny! Już wiem czemu wczoraj miałam takiego doła. @ przyszła dziś- o 4 dni za wcześnie!!!!!!!!!!!!! A to @! Ech. W ogóle tego nie rozumiem. Na ginexach nas nauczyli że od owulacji do @ jest równo 14 dni, co wynika z połączenia bodajże FSH-receptor. Po 14 dniach połączenie degeneruje i mamy @. Mierzyłam sobie LH i pik miałam 14 dnia czyli owu 15-16, więc czemu @ zamiast 30 mam 27 dnia?? Taak... Tak to jest jak o organizmie kobiety uczą faceci. Ten semestr zaczynam ginexami, więc powiem tym napuszonym Panom docentom i profesorom co o ich naukach sądzę . No ale nie łamię się, w sumie dobrze, że @ przyszła wcześniej a nie kazała mi na siebie czekać w niepewności. Tak mnie zaskoczyła, że nawet nie zdążyłam się załamać. Zaczynamy próby na nowo, a ja sobie zmieniam suwaczek!
magdalenkakol
Fan(ka)
No ja dzisiaj zrobilam .Pokusialam sie mam to co chcialam czyli I a nie II .Wiem ze zrobilam za wczesnie.Ale dzisiaj mialam taki metaliczny posmak w ustach i w ogole bardzo zle sie czulam.Teraz mam dol.Nie jest on spowodowany ttestem ale moja kochana rodzinka.Musze wyjsc na godz .a nie mam z kim zostwaic corci.Niestety rodzenstwo mojego meza ciezko sie uczy i nie moze zostac .No coz bede musiala chora corcie zabrac ze soba .Ale ja im sie odplace.Nie jestem msciwa ale dzisiaj przegileli.
Nemezis
Fanka BB :)
baśka dzięki że piszesz. Szanowni Panowie Ginekolodzy o czymś takim nas nie poinformowali. Z resztą po co skoro oni uważają że kobiety to maszyny o niskim stopniu skomplikowania...... wrrrrrrr. Daj znać proszę jeśli przypomnisz sobie czego mi może brakować. Progesterou może? Pozdrawiam
Wiecie zaczęłam łapać doła. Może coś ze mną nie tak? Kurcze. Bardzo bym chciała w tym cyklu zajść. Wtedy dzieciątko będzie lipcowe, czyli dostanę od Boga prezent na urodziny. Bo w tym roku pobraliśmy się w moje 24 urodziny - 9 lipca. Cudownie byłoby mieć kolejny prezent w postaci maluszka za rok :-)
Wiecie zaczęłam łapać doła. Może coś ze mną nie tak? Kurcze. Bardzo bym chciała w tym cyklu zajść. Wtedy dzieciątko będzie lipcowe, czyli dostanę od Boga prezent na urodziny. Bo w tym roku pobraliśmy się w moje 24 urodziny - 9 lipca. Cudownie byłoby mieć kolejny prezent w postaci maluszka za rok :-)
Elżbietka
mother of two sons&angel
Magdalenko, po prostu zrobilas test za wczesnie!!! i niepotzrbny stres tylko masz... co do rodzinki... cóż, rodziny sie nie wybiera..
magdalenkakol
Fan(ka)
Testem sie nie przejmuje .Wiem ze zrobilam za wczesnie.
Tylko rta rodzinka.Jestem tak w ku...ze lepiej nie mowic.Nie moge sobie odpuscic i nie isc .Troche sobie dorabiam i po prostu musze.
Wyslalm juz sms do meza i napisalm mu co mysle o nich. Niech teraz on sie zajmie nimi.
Tylko rta rodzinka.Jestem tak w ku...ze lepiej nie mowic.Nie moge sobie odpuscic i nie isc .Troche sobie dorabiam i po prostu musze.
Wyslalm juz sms do meza i napisalm mu co mysle o nich. Niech teraz on sie zajmie nimi.
Elżbietka
mother of two sons&angel
magdalenkakol , biedactwo moje!!!pamiętaj ze byc może jest w Tobie fasolka i nie mozesz sie tak denerwowac...
a mnie dzisiaj calutki dzień piecze zgaga:/ i boli prawy jajniczek (chyba jajniczek), tak kłuje. moze jakies zapalnie podłapałam...
a mnie dzisiaj calutki dzień piecze zgaga:/ i boli prawy jajniczek (chyba jajniczek), tak kłuje. moze jakies zapalnie podłapałam...
reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Dziekuje dziewczynki za wsparcie.
Elzbietko a mioze jdenka ty zafasolkowals.????
Elzbietko a mioze jdenka ty zafasolkowals.????