reklama
magdalenkakol
Fan(ka)
Maniolku ja nie chce narzekac na dzisjesza mlodziez ale oni umieja tylko brac .Jak ode mnie cos potrzebuja to jest ok kochana bratowa.Zwlaszcza jak potrzebuje prace zdomowa z geografii.Ja im pomagam juz tak jestem.Jednak do dzisiaj. ;D ;D
Ja im teraz pokaze na co mnie stac.
Ja im teraz pokaze na co mnie stac.
magdalenkakol
Fan(ka)
Oj bedzie. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
No kochane! Długo mnie nie było. Ucałowania dla wszystkich nowych fasoleczek:* U mnie jak m-c yemu. Piersi duże, bolą, sutki też. Bolą od ponad tygodnia, planowana @ za tydz. dopiero. Lekkie kłócie w dole brzucha, lekka zgaga, częste podchodzenie nawet tresci żoł. wdo gardła. No i szalałam z kiszonymi i śleziami. Dziś tylko poczułam zapach kiszonych, w słoiku nie było już ogórasów... ech, łyknęłam sobie trochę )) Kwaśna woda po ogórkach też dobra)))))))
ale nie zapeszam.
ale nie zapeszam.
Hej Laseczki - witam po urlopiku Na razie przebrnęłam tylko przez ten wątek - i ileż nowin Elżbietko i Magdalenko mam nadzieję, że szybciutko będziecie musiały zmieniać suwaczki
Witaj Nemezis - niezłe masz przejścia na tych studiach... Nie zazdroszczę :
U mnie zgodnie z przewidywaniami - dzisiaj byłam z wynikami u gina. Mam za mało progesteronu i pęcherzyk nie pęka Od następnego cyklu zaczynam brać orgametril i zobaczymy. Dobrze, że odpoczęłam porządnie - morze jesienią jest przecudowne... Tylko ziiimno i chyba zaczyna mnie coś brać. Ale nic to. Teraz czekam na @ i potem na 16 dc, żeby zacząć z lekami. Będzie dobrze
Witaj Nemezis - niezłe masz przejścia na tych studiach... Nie zazdroszczę :
U mnie zgodnie z przewidywaniami - dzisiaj byłam z wynikami u gina. Mam za mało progesteronu i pęcherzyk nie pęka Od następnego cyklu zaczynam brać orgametril i zobaczymy. Dobrze, że odpoczęłam porządnie - morze jesienią jest przecudowne... Tylko ziiimno i chyba zaczyna mnie coś brać. Ale nic to. Teraz czekam na @ i potem na 16 dc, żeby zacząć z lekami. Będzie dobrze
Ostatnim razem też byłam pewna, że będą 2 krechy. Ale jakoś nie myślę o tym. robiłam przedwczoraj test;negatywny. tylko, że wiem, że za wcześnie. ale myśle, że gdybym była to cosik by pokazało. ale "objawy' mnie zaskakują, drugi raz z rzędu tak mam. jak nisko jest macica od pępka? Bo to kłucie, jesli to ciąża to chyba w macicy powinno byc, prawda? Mnie kłuje ok 12-14 cm poniżej pępka i nie centralnie na środku, tylko lekko w bok.
reklama
Dokładnie alek - o wiele lepiej wiedzieć. Wprawdzie efekty mają być dopiero po kilku miesiącach ale (jak powiedział mój gin) nie należy ustawać w staraniach
Axxa przytulanko jak najbardziej Wciąż baaardzo się cieszymy z ponownego mieszkania razem I z planowanym efektem, czy bez, dajemy temu wyraz
Aniu - nie potrafię Ci odpowiedzieć na te pytania. Wiem tylko, że często ból promieniuje nawet kilkanaście centymetrów od miejsca, które faktycznie boli. Więc nie należy tak 100% wierzyć odczuciom. Polecam wizytę u gina - on Ci powie.
Axxa przytulanko jak najbardziej Wciąż baaardzo się cieszymy z ponownego mieszkania razem I z planowanym efektem, czy bez, dajemy temu wyraz
Aniu - nie potrafię Ci odpowiedzieć na te pytania. Wiem tylko, że często ból promieniuje nawet kilkanaście centymetrów od miejsca, które faktycznie boli. Więc nie należy tak 100% wierzyć odczuciom. Polecam wizytę u gina - on Ci powie.