reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
No prosze jeszcze zgaga. ;) ;) ;)
Ja tesci zrobie jak nie przyjdzie to w czwartek. Chociaz korci mnie zrobic jutro.Jak sie nie powstrzymam to zrobie .Dzisiaj jade z corcia do lekarza wiec bede w aptece i sie skusze kupic.. :laugh: :laugh:
Mam nadzieje ze bedzie pozytywny.chociaz jako takich objawow to nie mam.

magdalenko, objawy to nie wszystko...no i masz córcie...ucałuj ja od forumowej cioci :). kup sobie tesik,ale poczekaj jeszcze troszke. po co sie stresowac za wczesnie zrobionym i jedną krcha??jak za kilka dni będą II :) :)

A mnie troszkę przeszło :) Jakoś przechodzą mi powoli poranne dolegliwości i nawet głowa przestaje boleć. Tylko zimno mi wciaż jest... Może się przeziębiłam? A no i ten dołek mój już nie taki głęboki ;)
Dziękuję Wam za miłe słowa i wsparcie :*
Elżbietko kochana! Myślę że jesteś w ciąży... Jakoś tak mi się zdaje po tych Twoich objawach! Trzymam kciuki żeby tak było!

jakos sie nie nakrecam... juz nie raz miewałam takei objawy...co ma byc to bedzie,wole sie nie nastawiac z to objawy ciązowe. moze to psychika mi płata figle...
Ines, ciesze sie że humorej lepszy!! nie wolno sie dołowac, o przecież nigdy nie wiadomo czy nie ma w nas fasolek... :) :).głowa do góry!! pupa też ;D ;D

Tak jest Elżbietko! Koniec z dołkiem ;) ;) Już mi lepiej :)
A z tym nakrecaniem się to jakoś tak się nie da... przynajmniej u mnie :( Żebym nie wiem jak sobie obiecywala, ze nie nakrecam się to i tak każdy objaw ciążowy, nawet najmniejszy powoduje że zaczynam myśleć, że może jednak to już...

Elzbietko trzymam mocno kciuki by to byla fasolka!!!! :)
Rusalko uwazaj na siebie i wracaj do zdrowia!!
A wy dziewuszki przytulajcie sie i testujcie bo czekamy na wysyp II krech!!!

Hej dziewczyny! Już wiem czemu wczoraj miałam takiego doła. @ przyszła dziś- o 4 dni za wcześnie!!!!!!!!!!!!! A to @! Ech. W ogóle tego nie rozumiem. Na ginexach nas nauczyli że od owulacji do @ jest równo 14 dni, co wynika z połączenia bodajże FSH-receptor. Po 14 dniach połączenie degeneruje i mamy @. Mierzyłam sobie LH i pik miałam 14 dnia czyli owu 15-16, więc czemu @ zamiast 30 mam 27 dnia?? Taak... Tak to jest jak o organizmie kobiety uczą faceci. Ten semestr zaczynam ginexami, więc powiem tym napuszonym Panom docentom i profesorom co o ich naukach sądzę ;) . No ale nie łamię się, w sumie dobrze, że @ przyszła wcześniej a nie kazała mi na siebie czekać w niepewności. Tak mnie zaskoczyła, że nawet nie zdążyłam się załamać. Zaczynamy próby na nowo, a ja sobie zmieniam suwaczek!

reklama
Słuchajcie, a może te testy owulacyjne się mylą? Robicie takie testy? Powiedzcie co wychodzi w testach jeśli cykl jest bezowulacyjny? Jest pik LH wtedy czy nie????

Do góry